Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Новий інверторний кондиціонер бізнес-класу Gree Smart

(28.12.2016)

Компанія Gree представила нові інверторні кондиціонери бізнес-класу Smart, які працюють на обігрів приміщення при зовнішніх температурах повітря до -20˚С. Це стало можливим завдяки технології попереднього підігріву картера компресора, а також вбудованому нагрівачу піддону зовнішнього блоку.

Кондиціонер бізнес-класу Gree Smart

Технологія G10

Нові кондиціонери Gree Smart оснащені інверторним приводом компресора, сам компресор виконаний за знаменитою технологією G10. Технологія G10 вирішує проблему вібрації компресорів і забезпечує їх стабільну роботу при вкрай низькій частоті обертання в 1 Гц, виключаючи «зупинку» зовнішнього блоку після досягнення кондиціонером заданої температури. Таким чином, істотно підвищується рівень енергозбереження, надійності і зручності експлуатації інверторних кондиціонерів. При роботі на мінімальній частоті обертання компресора кондиціонер споживає всього 45 Ват електроенергії. Технологія G10 дозволяє кондиціонеру працювати у більш широкому діапазоні продуктивності у режимах охолодження і обігріву, точніше підтримувати температурний режим для максимального комфорту.

Низькотемпературний комплект

Щоб адаптувати кондиціонер для ефективної роботи взимку на охолодження і підвищити його продуктивність, виробник оснащує зовнішній блок кондиціонера Gree Smart зимовим комплектом.

Фільтр «СoldPlazma»

Одна з найбільш передових технологій очищення повітря. Завдяки своїй роботі плазмовий іонізатор, яким оснащений внутрішній блок кондиціонера, створює напругу близько 4,8 кВ. У такому середовищі увесь пил мікро- і нано-метрового діапазону, а також ароматичні сполуки знищуються. Принцип роботи такого пристрою заснований на іонізації молекул, розпад великих молекул у сильному електричному полі і їх нейтралізація у присутності каталізатора. Більш великі частинки накопичуються на фотокаталітичному фільтрі, який вимагає періодичної заміни.

> > > Перейти до докладного опису кондиціонерів Gree Smart

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Gree.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10