Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нові внутрішні блоки Daikin Altherma Hybrid

(19.12.2016)

Daikin Altherma HybridКомпанія Daikin продовжує розвивати лінійку оригінальної гібридної системи ATW (Air to Water, теплові насоси «повітря-вода») Daikin Altherma Hybrid. У 2016 році було проведено оновлення модельного ряду внутрішніх блоків цього теплового насоса: випущені блоки EHYHBH05AV32 і EHYHBH08AV32 з максимальною продуктивністю 5,12 і 10,2 кВт.

Традиційні ATW-системи – це системи опалення та гарячого водопостачання, які отримують тепло із зовнішнього повітря і передають його технічній воді за допомогою гарячого фреону. Гібридна система Daikin Altherma Hybrid додатково оснащена газовим конденсаційним котлом. Котел і внутрішній блок теплового насоса є частинами одного теплового контуру, обидва пристрої об'єднані в одну конструкцію.

Газовий котел двоконтурний і має діапазон продуктивності по опаленню 7,6–32,7 кВт. При низьких температурах зовнішнього повітря, коли енергоефективність COP теплового насоса значно знижується і його використання економічно недоцільно (а при температурах нижче -25°С вже неможливо), на опалення і забезпечення ГВП працює тільки котел. Таким чином, система буде працювати у будь-які морози. Коли теплові втрати будівлі стають менше продуктивності теплового насоса, він візьме на себе більшу частину турбот про нагрівання води. Слід відзначити високе, до 5,04, значення коефіцієнта енергоефективності COP.

Перехідний (гібридний) режим спільної роботи обох блоків – важлива особливість Daikin Altherma Hybrid. Вода для опалення спочатку нагрівається до проміжної температури у теплообміннику «фреон–вода», а потім газовий котел доводить температуру до заданого рівня. Контролер системи, виходячи з необхідної продуктивності системи опалення та ГВП, поточної температури зовнішнього повітря, а також тарифів на електроенергію і газ, визначає оптимальну продуктивність для кожного пристрою. Для споживача це означає максимально можливу економію.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10