Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Daikin показав нову UruSara 7 з двома повітряними потоками

(05.12.2016)

Компанія Daikin провела в Токіо приватне шоу, протягом якого пресі були представлені нові кондиціонери, у тому числі новий флагман побутової низки кондиціонерів - UruSara 7 серії R.

Компанія Daikin почала випуск кондиціонерів моделі UruSara 7 серії R не тільки з традиційним циркуляційним повітряним потоком, а також з вертикальним потоком повітря власної розробки для охолодження приміщень, що вже був застосований для опалення кімнат та інших приміщень. Нові системи були представлені Kuniharu Yachi, менеджером Департаменту продажів кондиціонерів повітря і Toshiyuki Imanaka, провідним інженером Департаменту виробництва кондиціонерних систем.

Кондиціонер Daikin UruSara 7 серії R

У літній час, виникає тенденція нерівномірного розповсюдження температури у приміщенні внаслідок потрапляння всередину тепла через стіни, стелю, вікна й підлогу, що значно посилює відчуття дискомфорту користуваців. Завдяки поєднанню циркуляційного повітряного потоку, який направлений вздовж стельової поверхні для досягнення самої дальньої стіни кімнати, з режимом вертикального потоку, коли повітря спрямоване уздовж стіни, кондиціонери UruSara 7 серії R швидко усувають нерівномірне поширення температури і запобігають безпосередній вплив повітряного потоку на людину.

Під час режиму охолодження циркуляційний повітряний потік перемішує повітря у приміщенні з метою перешкоджання теплового випромінювання навіть від самої дальньої стіни кімнати. Між тим, вертикальний потік повітря усуває ефект випромінювання тепла від стіни з працюючим внутрішнім блоком, де температура стіни звичайно зростає. Завдяки цим двом типам повітряного потоку, користувачі вже не відчувають дискомфорт, скільки б вони не знаходились у приміщенні.

Нові кондиціонери Daikin UruSara 7 серії R також оснащені більш розвиненим автоматичним режимом еко-комфорту «Comfortable Eco Auto», який регулює температуру і вологість. У режим Comfortable Eco Auto інтегрована функція реєстрації робочої поведінки внутрішнього блоку. 20% зниження енергоспоживання при старті кондиціонера, коли система споживає найбільшу кількість електрики, може здійснюватися через робочий режим, що придатний для специфічних кімнатних умов. Нові моделі можуть зробити вагомий внесок у подальше підвищення комфорту користувачів і заощадження енергії без переохолодження або перегріву під час запуску кондиціонера.

Новинка використовує холодоагент R32 і найближчим часом буде представлена тільки на кліматичному ринку Японії. Дата виходу новинки на ринок Європи не визначена.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10