Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Другий завод Daikin отримує сертифікат BES 6001

(03.12.2016)

Завод компанії Daikin Europe в Чехії став другим після заводу в Остенде, що отримав від Британського науково-дослідного інституту в галузі будівництва (BRE) сертифікат відповідності стандарту BES 6001. Даний стандарт демонструє відповідальний вибір постачальників будівельних матеріалів.

Завдяки сертифікації заводів в Остенде і Пльзені, такі системи як Daikin VRV, Sky Air, Daikin Altherma, сплітові системи і ряд невеликих чилерів допоможуть клієнтам отримати більш високий рейтинг BREEAM для будівель. Завод Daikin в Остенде першим отримав сертифікат відповідності стандарту у березні цього року.

Daikin сертифікат відповідності стандарту BES 6001

Розповідаючи про здобутий сертифікат як про значне досягнення для продуктів Daikin, один з менеджерів вищої ланки компанії Daikin Europe NV Bernard Dehertogh каже: «За останні десять років ми багато грошей вклали в зниження негативного впливу діяльності нашої компанії на навколишнє середовище, і результат цього у вигляді нашої продукції ми передаємо користувачам. Відповідність стандарту BES 6001 дозволила нам інтегрувати ряд практик управління логістичним ланцюжком з нашими показниками екологічної і соціальної активності у єдину узгоджену систему, яка підтримує наших клієнтів в процесі отримання сертифіката BREEAM».

Daikin сертифікат відповідності стандарту BES 6001

У компанії Daikin Europe в Європі п'ять виробничих об'єктів. Завод у Остенде, де виробляються теплові насоси, системи кондиціонування та охолодження, займає більш 135000м² виробничих і адміністративних площ. Чеський завод, що запущений у Пльзені в 2004 році, займає площу близько 50000м² та виробляє побутову лінійку кондиціонерів.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10