Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Новий очищувач повітря Daikin MCK70T

(30.11.2016)

Компанія Daikin ознайомила представників ринку з новим стрімерним очисником повітря MCK70T з функцією зволоження і лінійним дизайном, що дивно гармонує з будь-яким інтер'єром будь-якого типу приміщення.

Стрімерний очищувач повітря Daikin MCK70T з функцією зволоження відрізняється простим, елегантним, лінійним дизайном і нейтральними тонами, що відмінно підходять сучасному інтер'єру для будь-якого житлового приміщення.

Стрімерний очищувач повітря Daikin MCK70T

Мал. Стрімерний очищувач повітря Daikin MCK70T з функцією зволоження.

Оскільки потужність очищення повітря Daikin MCK70T є дуже високою, то новий очищувач може бути застосований навіть у великих кімнатах.

В очищувачах Daikin MCK70T з'явився новий режим «omakase». Лише одним натисканням клавіші «omakase», користувач вибирає оптимальний режим роботи системи у залежності від кількості забруднювачів у приміщенні, температури і вологості внутрішнього повітря. Необхідність вибору інтенсивності повітряного потоку і ступеня зволоження повністю відсутня, що зумовлює просте і зручне управління новою моделлю очищувача усіма членами сім'ї, які разом збираються у вітальні або іншій кімнаті.

Крім того, якщо немає необхідності очищення і зволоження повітря, система автоматично припиняє роботу і вибирає найбільш відповідний режим у залежності від стану повітря.

Нещодавно відбувся одночасний вихід на ринок стрімерних очищувачів повітря з функцією зволоження моделей MCK55T і MCK40T, які відрізняються компактним розміром і безшумним режимом роботи, що робить їх придатними для експлуатації у малих приміщенях.

Нова лінійка очищувачів повітря виробництва Daikin відповідає різним потребам користувача, що можуть бути істотно різними для різних приміщень.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10