Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Революційне рішення від компаній Mitsubishi Electric і Systemair

(31.10.2016)

Компанії Systemair і європейський офіс Mitsubishi Electric Europe B. V. уклали угоду з розроблення спільних комплексних рішень в області кондиціонування і вентиляції, які вже принесли свої плоди. Ми впевнені, що ці рішення будуть одними з найкращих на Європейському кліматичному ринку.

Рішення, які створюють обидві компанії, будуть представляти із себе повністю сумісні системи кондиціонування і вентиляції, що призведе до економії споживаної електроенергії, швидкого монтажу і введення в експлуатацію, а також до появи сумісних систем управління обладнанням.

Каталог Systemair - Mitsubishi Electric

Асортимент обладнання, яке вже бере участь у програмі сумісності: зовнішні блоки Mitsubishi Electric (Mr. Slim і City Multi) і припливно-витяжні вентиляційні агрегати Systemair DV. Надалі планується розширення асортименту обладнання, яке буде брати участь у програмі сумісності.

Переваги рішень від компаній Mitsubishi Electric і Systemair зачіпають три напрямки:

Енергозбереження

  • Подача припливного повітря через фільтри повітрообробного агрегату з високим рівнем енергетичної ефективності, у відповідності з Європейською директивою щодо еко-дизайну (директива 1253/2014, яка вступила у силу з 1 січня 2016 року).
  • Високі значення енергоефективності використання енергії з новими роторними теплообмінниками. Значення енергоефективності вищі на 67% у порівнянні з попереднім поколінням рекуператорів.
  • Знижені значення електроспоживання вентиляторів, а також низькі значення SFP (specific fan power – питома потужність вентилятора), завдяки використанню вентиляторів типу plug-fan або EC (електронно комутовані вентилятори).

Переваги введення в експлуатацію

  • Елементи холодильного контуру (теплообмінник, розширювальні електронні клапани, термістори) у вентагрегатах Systemair підібрані таким чином, щоб забезпечити максимально можливу довжину магістралі холодоагенту, уникнути небажаного перегріву холодоагенту, оптимізувати розташування датчиків управління ККБ Mitsubishi Electric. Тим самим досягається максимальна енергоефективність.
  • Панель управління ККБ включена у вентиляційний агрегат. Тим самим скорочується простір і час монтажу системи.
  • З одного пульта управління здійснюється управління двома пристроями: компресорно-конденсаторним блоком і вентагрегатом.
  • Всі компоненти систем протестовані у заводських умовах на сумісність. Це зводить до мінімуму час введення в експлуатацію системи і забезпечує надійну роботу протягом всього терміну експлуатації системи.

Переваги спільної системи управління

  • Один пульт управління з рідкокристалічним дисплеєм, що дозволяє користувачеві керувати роботою обох агрегатів (ККБ і вентагрегатом).
  • Витрата повітря вентиляційним агрегатом Systemair ідеально відповідає холодильної потужності ККБ Mitsubishi Electric і проектного рішення.
  • Відповідність потужності, яку видає ККБ, температурі зовнішнього повітря, з тим щоб гарантувати правильну температуру на виході з вентагрегата.
  • Передбачений режим зниження витрати повітря у вентагрегаті під час виконання розморожування ККБ, для запобігання потоку холодного повітря (у режимі нагріву).
  • Додатково система управління забезпечує: контроль емісії CO2; рівень відносної вологості у відповідності з чинним законодавством; контроль постійного статичного тиску (для VAV-систем).

> > > Каталог спільних рішень Systemair і Mitsubishi Electric (українська мова)

> > > Каталог спільних рішень Systemair і Mitsubishi Electric (російська мова)

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера і сервісного центру компаній Mitsubishi Electric і Systemair.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10