Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Вентиляційні системи від Daikin готові до BIM-моделювання

(16.09.2016)

Компанія DAIKIN Applied UK завершила процес проектування об’єктів для інформаційного моделювання будівлі (BIM) на п’яти своїх вентиляційних системах обробки повітря, що виготовляються за спеціальним замовленням.

Вентиляційні системи Daikin як BIM-об’єкти, що придатні до застосування у будь-яких проектах, доступні наразі у Національній BIM-бібліотеці для проектувальників та підрядників до завантаження та використовування.

Daikin BIM

Дизайн згаданих вентиляційних систем: модульний з роторним рекуператором, професійний – двоярусний блок, професійний – блок паралельного розташування, професійний – одноярусний та професійний – система, що застосовується у лікувальних закладах.

П’ять зазначених типів систем, що охоплюють 18 BIM-об’єктів, створюють основу дизайну як з фіксованими, так і параметричними BIM-моделями. Модульна вентиляційна система має 14 фіксованих розмірів, які доступні у бібліотеці разом з чотирма професійними моделями AHU, що є параметричними об’єктами та можуть бути легко адаптовані до необхідних розмірів системи на замовлення.

За інформації від DAIKIN Applied, зазначеними базовими моделями можна задовольнити практично всі проектні вимоги до BIM-об’єктів для використання у моделі будівельного проектування, що дозволяє швидко та зручно зробити розміщення на проектному кресленні потенційно складних, спеціально виготовлених систем. Окрім BIM-об’єктів вентиляційних систем , чилерні BIM-об’єкти по всій програмі постачання чилерів компанії DAIKIN Applied також доступні на замовлення.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10