Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Fujitsu General Limited оголосили про початок співпраці з компанією RHEEM

(15.09.2016)

Fujitsu General LimitedУ вересні 2016 року компанії Fujitsu General Limited і RHEEM оголосили про початок спільних розробок для зміцнення своїх позицій на ринку систем кондиціонування.

Заснована в 1925 році в США корпорація RHEEM випускає теплове та холодильне промислове обладнання і є найбільшим виробником високоефективних рішень для нагріву води на території Північної Америки.

Збільшення попиту на енергоефективні системи кондиціонування за останні кілька років все більше привертає увагу до провідних японських виробників. В рамках співпраці компанія RHEEM буде пропонувати побутові спліт-системи виробництва FGL під брендами Rheem і Ruud на території США, а Fujitsu General Limited представить новий ряд канальних блоків, що вироблені RHEMM. Спільна діяльність торкнеться і інші категорії обладнання, що сприятливо позначиться на розвитку компаній. Інноваційні розробки дозволять розширити ринок систем кондиціонування новими рішеннями.

Нові продукти компаній будуть представлені вже в 2017 році на виставці AHR Expo, яка буде проходити 30 січня - 1 лютого в Лас-Вегасі.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Fujitsu General.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10