Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Emerson Network Power інвестує у розробника рішень для управління даховими кондиціонерами

(08.09.2016)

Emerson Network PowerАмериканська компанія Emerson Network Power придбала міноритарну частку в статутному капіталі фірми Transformative Wave, що пропонує своїм клієнтам хмарні рішення для віддаленого моніторингу, управління та діагностики дахових агрегатів кондиціонування повітря (руфтопів), включаючи рішення для ЦОД.

Штат компанії Transformative Wave, яка була заснована у 2010 році з головним офісом в окрузі Кент, штат Вашингтон (США), включає всього трохи більше 3 десятків співробітників. Але це не заважає їй активно розширювати партнерську базу, залучаючи увагу найрізноманітніших корпоративних клієнтів. Керівництво Transformative Wave сподівається, що партнерство з Emerson Network Power допоможе невеликій фірмі привернути увагу потенційних клієнтів на ключових ринках, що розвиваються.

Одним з найбільш затребуваних продуктів вендора виступає рішення Catalyst, яке використовується для модернізації охолоджувальної техніки із застосуванням енергозберігаючих технологій для підвищення її ефективності. Згідно із заявами представників вендора, впровадження цього рішення для модернізації руфтопа дозволяє зменшити кількість споживаної руфтопом електроенергії на 25-50%. Цей продукт також дозволяє клієнтам вести моніторинг стану обладнання у режимі реального часу, використовувати переваги автоматизованого виявлення несправностей і діагностики, а також автоматизації управління будівлею.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Emerson Network Power.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10