Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нові моделі компресорів Copeland Scroll Digital для низьких і середніх температур

(19.08.2016)

Emerson Summit K5EEmerson Climate Technologies, підрозділ компанії Emerson, випустила три нових моделі спіральних компресорів Digital у рамках серії Summit K5E. Модель на 15 к. с. стала найпотужнішою у серії. Середньотемпературні компресори тепер забезпечують холодопродуктивність до 26 кВт, а низькотемпературні компресори з технологією вприскування пари   до 12,5 кВт з плавним регулюванням продуктивності від 10% до 100%.

Ці компресори особливо добре підходять для використання у системах з декількома випарниками і у випадках, коли потрібен широкий діапазон регулювання продуктивності (наприклад, на підприємствах громадського харчування з кількома холодильними камерами, в компресорно-конденсаторних агрегатах і компресорних установках на малих підприємствах роздрібної торгівлі, а також у прецизійних системах охолодження і легкої промисловості).

Регулювання продуктивності вкрай важливо для зниження експлуатаційних витрат, тому в нових моделях воно максимально ефективне. Крім того, нові компресори Summit K5E Digital відрізняються низьким рівнем шуму, що найчастіше дуже важливо для клієнтів. Низькотемпературна модель ZFD41K5E також передбачає можливість вприскування не тільки пари, а й рідини.

Моделі затверджені і сертифіковані для використання зі стандартними холодоагентами R404A, R407A/F і R134a, а також холодоагентами з низьким коефіцієнтом потенціалу глобального потепління (R448A, R449A та ін). Компресори ZBD і ZFD мають однакову площу підстави, що полегшує інтеграцію в існуючі системи охолодження, в яких вже використовуються моделі Summit K5 з постійною частотою обертання.

Відомості про продуктивність нових моделей ZBD76K5E, ZBD114K5E і ZFD41K5E при використанні всіх сумісних холодоагентів наведені в програмі підбору обладнання Emerson.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10