Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Emerson Network Power пропонує новий продукт для охолодження серверів

(17.08.2016)

Компанія Emerson Network Power оголосила про випуск у продаж нової міні спліт-системи Liebert SRC, що забезпечує широкі можливості для цілорічного та високоефективного охолодження IT-обладнання всередині серверних кімнат. Клієнтам доступні кілька модифікацій системи з холодопродуктивністю від 4.5 кіловат (18 000 BTU) до 9 кіловат (36 000 BTU).

Liebert SRC

Рішення Liebert SRC забезпечує широкі можливості охолодження серверів всередині невеликих приміщень, де не потрібні системи охолодження з опцією прецизійного контролю вологості. Система Emerson Network Power володіє вражаючими характеристиками, впевнено обходячи переважна більшість конкуруючих продуктів зі своєї категорії з точки зору сезонного коефіцієнта енергоефективності та коефіцієнта енергоефективності.

Нова міні спліт-система Liebert SRC сумісна з моніторинговою платформою Emerson iCOM CMS, реліз якої повинен відбутися пізніше у 2016 році. Ця платформа на базі технології інтернету-речей (IoT) забезпечує віддалений моніторинг інфраструктури ЦОД за допомогою систем управління інженерним обладнанням будівлі і унікального мобільного додатку. Вона також дозволяє здійснювати віддалене управління обладнанням і його налаштування.

> > > Завантажити технічні характеристики спліт-системи Liebert SRC

> > > Завантажити керівництво з проектування та монтажу спліт-системи Liebert SRC

> > > Завантажити посібник користувача Liebert SRC

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Emerson Network Power.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10