Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Toshiba: нова міні-VRF система для котеджів

(11.08.2016)

Восени 2016 року компанія Toshiba починає постачання в Україну нових компактних мультизональних систем Mini-SMMS-e. Система кондиціонування продуктивністю 12-15 кВт призначена для невеликих будівель, офісів, котеджів.

VRF-система Toshiba Mini-SMMS-e

До складу міні-системи входить один зовнішній блок з боковим викидом повітря і до 9 внутрішніх блоків. Toshiba допускає вільне комбінування настінних, касетних, канальних, консольних та інших типів внутрішніх блоків в одній системі. Система з інверторним управлінням здатна працювати в широкому діапазоні температур і теплових навантажень.

Зовнішній блок виключає видув гарячого повітря в сторони. Завдяки цьому його можна встановити навіть в дуже обмеженому просторі, наприклад, на балконі квартири, яка охолоджується системою Mini-SMMS-e. Вільна комбінація колекторів і трійників робить систему кондиціонування дуже гнучкою, дозволяючи зменшити довжину траси і заощадити час і гроші при монтажі. Підключення внутрішніх блоків через трійники або колектори після колектора можливо тільки в VRF-системах Toshiba. Вільна комбінація колекторів і трійників робить систему кондиціонування дуже гнучкою, дозволяючи зменшити довжину траси і заощадити час і гроші при монтажі.

Зовнішній блок виключає видув гарячого повітря в сторони. Завдяки цьому його можна встановити навіть в дуже обмеженому просторі, наприклад, на балконі квартири, яка охолоджується системою Mini SMMS.

Переваги нової VRF-системи Mini-SMMS-e:

  • гнучкість установки - повна довжина трубопроводів до 180 м, перепад висоти до 30 м, 3 типорозміру зовнішніх блоків і 80 моделей внутрішніх блоків різних типів;
  • мінімальне річне споживання електроенергії. Клас ефективності А;
  • точно підтримує задану температуру в кожному приміщенні;
  • низький рівень шуму зовнішніх і внутрішніх блоків завдяки новій конструкції вентиляторів і компресора. Нічний режим;
  • зручне управління - індивідуальне та центральне, широкий вибір контрольно-регулюючих пристроїв.

> > > Завантажити технічні дані VRF-систем Toshiba Mini-SMMS-e

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Toshiba.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10