Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Stulz купує іспанську компанію Tecnivel

(09.08.2016)

Stulz TecnivelВиробник обладнання для прецизійного кондиціонування Stulz придбав іспанську кліматичну компанію Tecnivel.

Заснована в 1971 році, компанія Tecnivel відома завдяки своїм припливно-витяжним агрегатам. Вона також займається виробництвом котушок, повітряних завіс, фенкойлів і вентиляційних агрегатів. Серед нових розробок – нестандартні повітряні агрегати, що розроблені спеціально під замовлення для центру обробки та зберігання даних. Згідно з інформацією, що отримана від компанії Stulz, це і додало значущості виробнику Tecnivel в області кондиціонування центрів обробки даних в Іспанії.

«Придбання Tecnivel – це глобально важливе розширення продуктового портфеля Stulz, в особливості, портфеля рішень для області кондиціонування центрів обробки даних, плюс це зміцнення лідируючих позиції в ІТ-секторі», - говорить Аксель Шнайдер (Axel Schneider), керівник компанії Stulz España.

Також Шнайдер підкреслив, що інтеграція в компанію Stulz дозволить Tecnivel зміцнити своє лідерство в Іспанії, а також розвинути свій бізнес в Європі та інших зростаючих ринках, таких як Близький Схід, Африка й Південна Америка.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10