Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Шафа управління пристроїв пожежогасіння Systemair SMOKE CONTROL SYS

(22.07.2016)

Компанія Systemair приступила до виготовлення пультів управління SMOKE CONTROL SYS, які призначені для живлення, управління й контролю пристроїв і елементів системи контролю поширення диму і тепла, зокрема:

  • Пристроями протипожежної вентиляції: вентиляторами димовидалення, вентиляторами аерації, вентиляторами потокових процесів, тунельними вентиляторами.
  • Пристроями вентиляції побутових приміщень: вентиляторами подачі повітря, канальними вентиляторами.
  • Додатковими пристроями: протипожежними дверима і брамами, клапанами заслінок пожежної сигналізації, протипожежними клапанами, вікнами димовидалення, димовими клапанами, жалюзі, клапанами вентиляції, інформаційними масивами, датчиками, детекторами і перетворювачами.

Systemair SMOKE CONTROL SYS

Шафи управління Systemair SMOKE CONTROL SYS можуть управляти згаданими вище пристроями залежно від проектного рішення. В одній системі можуть спостерігатися усі функції або їх будь-яка комбінація.

Завдання щита управління SMOKE CONTROL SYS - контроль і активація виконавчих пристроїв (вентиляторів, сервомоторів, двигунів, тощо) у відповідності з прийнятим сценарієм вентиляції приміщень та пожежної сигналізації. Щити управління оснащені вільно програмованим контролером з входами і виходами, цифровими та аналоговими. Він обробляє сигнали з «сухих контактів», від систем пожежної сигналізації, виявлення газів, якості повітря, управління будівлею. Шафа управління Systemair SMOKE CONTROL SYS приймає рішення про реалізацію раніше узгоджених сценаріїв.

Сертифікація:

  • Технічна апробація ITB AT-15-9576/2015.
  • Сертифікат відповідності ITB-2414/W.
  • Свідоцтво про допуск CNBOP-PIB nr 2617/2016.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Systemair.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10