Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Daikin розширює виробництво компресорів в Таїланді

(15.07.2016)

Провідний кондиціонерний виробник DAIKIN Industries планує підвищити обсяги виробництва компресорів в Таїланді напередодні суттєвого загострення ринкової конкуренції.

DAIKIN Industries

Авторитетний кліматичний важковаговик із штаб-квартирою у Осаці витратить близько ¥5 млрд. ($49.3 млн.) на запуск додаткової виробничої потужності з виготовлення компресорів до побутових кондиціонерів на існуючому підприємстві DAIKIN Compressor Industries, що є філією у південній провінції Rayong. Завод виробляє наразі 2 млн. компресорів на рік та працює на повну потужність з минулої осені.

DAIKIN прийняв рішення прискорити свій виробничий графік на підприємстві на 18 місяців з метою підвищення обсягів щорічного виробництва до 2.75 млн. систем вже цієї осені та до 3.5 млн. на початку 2018 року. Згідно з планом, компресори мають бути відвантажені на кондиціонерні заводи у Таїланді, Малайзії, Індії та інших країнах для виготовлення продукції для кінцевого споживача у Південно-Східному Азійському регіоні.

Компресор, що вважається серцем кондиціонерної системи, відіграє провідну роль у кількості споживання електричної енергії. В умовах спекотного клімату Південно-Східної Азії, рахунки на електрику є важким тягарем для родинних господарств відносно прибутків. Переконавшись у перевагах інверторів, що контролюють двигуни для зниження енергоспоживання, DAIKIN запропонував ринку моделі на базі цієї технології ще на початку 2000 років. Не зважаючи на доволі високу ціну, енергоощадні кондиціонери здобули неабияку популярність із зростанням продажу, випереджаючим приблизно 10%-е загальне ринкове розширення. Пропонуючи домогосподарствам енергоощадні рішення попереду своїх конкурентів, DAIKIN забезпечив таким чином міцну присутність в регіоні.

У той час як три китайські виробники очолюють глобальний ринок у сегменті побутових кондиціонерів, японські компанії, що пропонують інсталяційні послуги та активно рекламують свої технологічні досягнення, дістають перевагу у Південно-Східній Азії.

У В’єтнамі, де менш ніж п’ята частина домашніх господарств є власниками кондиціонерів повітря, рівень продажу зростає із щорічними темпами близько 50%. DAIKIN планує збільшити реалізацію своєї продукції в країні приблизно на 70% до 1 млн. на рік у фіскальному 2020 році. В Індонезії продаж систем кондиціювання повітря зростає на 30-40% щорічно.

Південнокорейські компанії, такі як LG Electronics, фокусують свою увагу на Південно-Східну Азію, а китайські гравці, що стикаються із сповільненням на власному ринку, переходять у рішучій наступ на Південного Сходу. Виробник DAIKIN вважає цей регіон ключовим ринком разом з Північною Америкою.

Як вже зазначалось раніше, DAIKIN планує збільшення продажу своїх кондиціонерів повітря в Азії та Океанії на 30% від показника фінансового 2015 року до ¥380 млрд. у фіскальному 2018 році.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10