Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Panasonic представляє нові побутові паливні чарунки Ene Farm

(14.07.2016)

Panasonic і Tokyo Gas спільно розробили новий продукт для квартир - побутові паливні чарунки Ene Farm. Tokyo Gas почне продавати пристрої вже у липні 2016 року.

Побутові паливні чарунки Panasonic Ene Farm

Новий продукт був розроблений для квартир, де обладнання повинно бути більш компактним, ніж в будинках на одну сім'ю. На додаток до стандартного типу відведення тепла, що використовується на даний час, Panasonic націлений на розробку паливних елементів, які можуть бути встановлені в затишних місцях, де досі було важко встановити паливний елемент. На даний час Panasonic розробила новий пристрій з подовженим повітропровідом. Цей тип тепер доданий в низку продукції компанії.

У той же час, за рахунок розширення допустимої довжини трубопровіду між баком з гарячою водою і блоком резервного джерела тепла від звичайних 10 метрів до 15 метрів, також стало можливим встановити ці два пристрої у різних місцях, наприклад, на протилежних кінцях будинку. З більш гнучким встановленням Ene Farm, проектувальники тепер можуть більш легко спроектувати у квартирі паливну чарунку.

Крім того, щоб задовольнити потребам клієнтів, які хочуть використовувати електрику, коли джерело живлення вимкнено, виробник реалізував функцію Builtin power generation, яка забезпечує безперебійне вироблення електроенергії при відключенні живлення.

Побутові паливні чарунки Panasonic Ene Farm

Паливна чарунка Ene Farm генерує електрику за допомогою хімічної реакції між воднем і киснем, які витягуються з атмосфери. Тепло, що виробляється у процесі хімічної реакції, використовується для виробництва гарячої води. Паливна чарунка Ene Farm є екологічно чистою системою, яка не втрачає електроенергію у процесі її постачання до споживача, так як електроенергія генерується і використовується в одному і тому ж місці, а також використовують тепло, яке виділяється при генерації електроенергії.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Panasonic.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10