Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Новий пульт управління Fujitsu UTY-DTGYZ1

(08.07.2016)

Великий сенсорний дисплей нового пульта з широким кутом огляду і 2 варіантами відображення (іконки і піктограми) значно полегшує налаштування і управління VRF-системами виробництва Fujitsu General.

пульт управління Fujitsu UTY-DTGYZ1

З пульта можна здійснювати індивідуальне чи групове управління 400 внутрішніми блоками. Для зручності сервісного обслуговування системи у режимі реального часу на дисплеї відображаються адреси блоків, показники датчиків кожного внутрішнього блоку, що підключений до холодильного контуру, а також журнал помилок.

Для віддаленого моніторингу та управління не вимагається встановлення спеціального програмного забезпечення. Підключення до контролера здійснюється через веб-браузер.

При виникненні помилки або несправності VRF-системи Fujitsu повідомлення автоматично відправляються по електронній пошті з повним описом коду, назвою об'єкта і адресою блоку, а так само часом і датою, коли вона сталася.

Для обліку розподілу енерговитрат необхідно підключити електричний лічильник або до пульта управління, або до зовнішнього блоку мультизональної системи. За допомогою додаткового програмного забезпечення рахунок за електроенергію може бути виставлений кожному орендарю.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Fujitsu General.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10