Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нова серія міні-VRF-систем Fujitsu J-III

(05.07.2016)

Нова серія міні-VRF-систем Fujitsu J-III відповідає найвищим стандартам енергоефективності та здатна забезпечити максимальний комфорт в готелях, комерційних і житлових будівлях невеликої і середньої площі.

міні-VRF-система Fujitsu J-III

Модельний ряд представлений одно- і трифазними зовнішніми блоками компактних розмірів з двома вентиляторами, висотою 1,3 м і шириною 1 м.

Перевага нового покоління - ще більша гнучкість проектування. Максимальний перепад висот між зовнішнім і внутрішніми блоками може становити 50 м. Особливістю системи є можливість підключення лише одного внутрішнього блоку до зовнішнього. Таким чином, мультизональна система перетворюється в спліт-систему з максимальною сумарною довжиною траси 180 м і перепадом висот 50 м.

Ще один плюс на користь нової серії Fujitsu J-III – можливість підключення до 13 внутрішніх блоків загальною продуктивністю до 130% від потужності зовнішнього блоку. Внутрішні блоки та аксесуари універсальні для всіх мультизональних систем Fujitsu.

Варто звернути увагу на високі показники енергоефективності нових кліматичних рішень від Fujitsu. Щорічні багатомільйонні інвестиції в технології, нові запатентовані розробки, незмінно підтримують репутацію виробника нвисокого рівня.

Всі зовнішні блоки міні-VRF-системи Fujitsu J-III тепер доступні в оновленій програмі підбору Design Simulator.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Fujitsu General.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10