Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Оновлення модельної низки вентиляційних агрегатів Daikin HRV Plus

(08.06.2016)

Компанія Daikin представляє VAM-FC – нову модельну низку вентиляційних агрегатів з рекуперацією теплоти з серії припливно-витяжних агрегатів Daikin HRV Plus.

вентагрегат Daikin VAM-FC

Припливно-витяжні агрегати Daikin HRV Plus призначені для об'єктів різного призначення: офісних будівель, житлових приміщень, готелів, лікарень тощо. Модельна низка вентагрегатів Daikin VAM-FC розширена до 9 типорозмірів, діапазон їх продуктивності за повітрям становить від 150 до 2000 м³/год, тому можна підібрати агрегат з необхідною витратою повітря для приміщень різних розмірів.

DC-інверторне управління приводом вентилятора забезпечує більш економічну роботу агрегата. Крім того, знижена питома продуктивність вентилятора SFP (Вт/м³/год). У порівнянні з моделями попереднього покоління на 5-7% підвищений температурний коефіцієнт рекуперації. Обладнання може працювати в режимі фрікулінга без участі рекуператора.

Агрегати VAM-FC використовуються у складі центральних систем VRV Daikin різних типів, де вони отримують адресу в центральній системі управління. У цьому випадку VAM-FC працюють як окремий блок або в поєднанні з внутрішнім блоком VRV. Крім того, можлива автономна робота VAM-FC поза VRV-системи.

Завдяки поліпшеним характеристиками вентилятора вентагрегат Daikin VAM-FC має дуже низький рівень шуму: від 27 дБ(А), це дозволяє монтувати вентиляційний агрегат поблизу житлових приміщень. При розробці всіх низок HRV Plus особлива увага приділялася питанню енергоефективності. В пластинчастому теплообміннику відбувається передача повітрю не тільки тепла, але і вологи. Завдяки цій особливості у зимовий період знижуються не тільки витрати на опалення приміщень, але і зберігається оптимальний рівень вологості. В теплий період, коли працюють системи кондиціонування, з припливного повітря видаляється значна кількість вологи, внаслідок чого встановлена система кондиціонування працює не 40% економічніше.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10