Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нове слово у водопостачанні котеджів від Grundfos

(30.05.2016)

Grundfos представив поверхневий автоматичний насос для водопостачання приватних будинків – SCALA2. Новинка відрізняється від попередників наявністю вбудованого перетворювача частоти, який дозволяє підтримувати постійний тиск у всіх точках водорозбору незалежно від кількості споживачів.

Grundfos SCALA2

SCALA2 – це комплектна станція водопостачання приватного будинку, до складу якої входять самовсмоктуючий насос, електродвигун з вбудованим перетворювачем частоти, датчик тиску, панель управління з індикацією помилок, мембранний напірний бак на 0,65 л і зворотні клапани. Все зібрано в готову до запуску та експлуатації устанцію. Обладнання може працювати безпосередньо від водопроводу або забезпечувати котедж водою з свердловин і колодязів глибиною до 8 м, водоймів і накопичувальних ємностей. Потужність станції від 300 до 550 Вт, напір – від 15 до 46 м, витрата – до 3,9 м³/год. SCALA2 відрізняється компактними розмірами і низьким рівнем шуму: звук при роботі не перевищує 47 дБ(А), що порівнянно з шелестом листя при тихому вітрі. Завдяки таким характеристикам станцію можна монтувати навіть в будинку.

Багатьом домовласникам знайома проблема нестачі напору в системі водопостачання. Буває, що якщо на першому поверсі миють посуд, то при включенні душа на другому - тиск падає. Продовжувати одночасно прибирання і водні процедури буде некомфортно. SCALA2 від Grundfos допоможе впоратися з подібними труднощами: завдяки вбудованому «інтелекту» і перетворювачу частоти стація помітить збільшення розбору води і прискориться, підтримуючи тиск постійним. І навпаки: при зменшенні споживання насос знизить оберти. Це не тільки зручно, а й економічно: обладнання береже енергію, не працюючи на максимальній потужності постійно. У новинці передбачено ряд захистів від непередбачених ситуацій. Наприклад, функція автозупинки після певного часу роботи (до 30 хвилин) захищає від аварій в трубопроводі. У разі прориву насос не буде працювати без перерви, через півгодини він просто вимкнеться. Стане в нагоді така функція під час перебування дітей в будинку: якщо дитина забуде вимкнути кран, станція зробить це за нього, припинивши подавати воду.

Передбачен і захист від циклічності, тобто постійних включень/виключень насоса у разі появи невеликого витоку в мережі. Є захист від «сухого ходу» з автозапуском двигуна: при відсутності води обладнання відключиться і періодично буде намагатися відновити роботу. Зрозуміти, що в системі виникли неполадки, допоможуть індикатор роботи насоса Grundfos Eye і світлові покажчики помилок, що розташовані на панелі управління обладнанням. Тут же розташовані кнопки регулювання тиску, показник його рівня, а також клавіші включення/виключення і перезапуску.

Нова розробка виводить водопостачання приватних будинків на принципово новий рівень. Станція SCALA2 – як універсальний домашній робот: все робить сама, захищена від будь-яких неполадок, працює настільки тихо і безпроблемно, що про її існування можна просто забути. Плюс до всього обладнання енергоефективно і довговічно – що ще може бажати домовласник?

Станції підвищення тиску SCALA2 будуть доступні до замовлення у серпні 2016 р.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера компанії Grundfos.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10