Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Grundfos представляє насосні станції для водопостачання приватних будинків

(22.05.2016)

Для власників заміських ділянок і дач Grundfos випустив нові автоматичні комплектні станції водопостачання JPA PT і JPD PT. Вони не вимагають покупки і підключення додаткових пристроїв і готові до експлуатації відразу після монтажу.

Насосні станції Grundfos JPA PT і JPD PT

Обладнання JPA PT і JPD PT призначене для перекачування чистої води з колодязів, свердловин, накопичувальних баків. До складу комплекту входять насос, гідробак, реле тиску, манометр і кабель зі штекером. Також всі моделі оснащені ежектором – пристроєм, що створює знижений тиск, за рахунок чого піднімається вода до насоса. В станціях JPA PT вбудований ежектор, і вони піднімають воду з глибини 8 м. Моделі JPD PT оснащені зовнішнім ежектором, який можна опускати в свердловину тощо, завдяки чому глибина всмоктування може бути збільшена до 27 м.

Модельна низка нових насосних станцій Grundfos покриває всі потреби дачного водопостачання: для колодязів та резервуарів підійдуть моделі JPA PT, для невеликих свердловин – JPD PT. Останні – відмінна альтернатива дорогим свердловинним насосам. Обладнання просте в монтажі та встановленні: потрібно всього лише підключити його до мережі і перед першим запуском залити водою.

JPA PT і JPD PT зручні в експлуатації. Так, у комплекті є реле тиску, яке при необхідності автоматично запускає і зупиняє насос. Під час роботи станцій в гідробаці створюється запас води. Він дозволяє обмежити частоту включення насоса і компенсувати тиск при відкритому крані, знижуючи ймовірність гідроударів в трубопроводі. Також обладнання оснащене вбудованим захистом від перевантажень і перегріву і не вимагає встановлення додаткового зовнішнього захисту.

Насоси виготовлені з чавуну, вони зберігають високу всмоктувальну здатність навіть при наявності у воді дрібного піску або бульбашок повітря.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера компанії Grundfos.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10