Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Мультизональна система Daikin VRV X

(09.05.2016)

Daikin VRV X20 квітня поточного року, японський кондиціонерний виробник Daikin представив кліматичну систему VRV серії X, що є модифікованою версією кондиціонерів типу мульті-спліт для застосування в багатоповерхових будівлях. Нова серія пропонується у 18 моделях з діапазоном потужності від 22.4 до 118.0 кВт.

Серія VRV X охоплює новий модельний рядок високоякісних систем кондиціювання повітря типу мульті-спліт виробництва Daikin для використання в багатоповерхових будівлях, в той час як показник річного енергоспоживання був суттєво знижений завдяки покращенню ефективності в режимі низьких навантажень.

Завдячуючи підвищеному рівню експлуатаційних показників супер-ефективного теплообмінника та зниженій потужності вентилятора зовнішнього блока, серія VRV X значно покращила власну енергоефективність, продемонструвавши найвище на ринку значення річного коефіцієнта продуктивності APF – 6.2 для моделі 12 к.с. Через застосування Desica – регулятора вологості зневоджувального типу та пристрою до обробки зовнішнього повітря – система VRV серії X зменшила споживання енергії на 60% порівняно з традиційним рішенням з вентиляції та кондиціювання повітря, сприяючи таким чином реалізації проекту Будівлі з Нульовим Енергетичним Балансом ZEB.

У випадку касетного внутрішнього блоку стельового типу, застосовано активно циркулюючий повітряний потік. Нагріте повітря, що надходить у приміщення у поземному напрямку, розповсюджується уздовж стіни додолу до поверхні підлоги, дозволяючи таким чином комфортний нагрів, що на 1°C вище ніж коли-небудь на рівні ніг людей у приміщенні. Окрім того, запобігаючи холодним протягам скрізь стіни та вікна, необхідний час для нагріву кімнати скорочується на 10%.

Представлена серія є першою системою кондиціювання повітря типа мульті-спліт для застосування у багатоповерхових будівлях, що приєднується до нагрівально-охолоджувального пристрою та забезпечує опалення гарячою та охолодження холодною водою без додання будь-якого іншого джерела тепла. Більш того, серія VRV X може використатися для випромінювального кондиціювання повітря та систем теплої підлоги, де людина не відчуває повітряного потоку, що суттєво розширює сферу застосування кондиціонерів типа мульті-спліт для багатоповерхових будівель.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10