Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нові чилери Daikin EWAQ-G

(01.05.2016)

Щорічно Daikin розширює модельні ряди чилерів всіх типів і видів. У поточному 2016 році випущені нові моделі холодильних машин на холодоагенті R-410A: EWAQ-G-SS/SR/XS/XR. Ними компанія зайняла нішу обладнання з повітряним охолодженням конденсатора і спіральним компресором, що працює тільки на охолодження, у діапазоні продуктивності 69-154 кВт.

Чилери Daikin EWAQ-G-SS/SR/XS/XR

Використання у чилерах мікроканального теплообмінника, який повністю виготовлен з алюмінію, що дозволило знизити кількість холодоагенту в системі. Випарник виконаний з нержавіючої сталі. Чилери Daikin EWAQ-G-SS/SR/XS/XR мають 4 варіанти виконання з енергоефективності та шуму. Варіант XR тихіше стандартного SS на 8 дБ(A). Найвища енергоефективність EER – 3,12. Робочий діапазон температур зовнішнього повітря становить – від -7°С до +43°С. Опціонально чилери можуть працювати із застосуванням технології часткової рекуперації теплоти.

Системи Daikin оснащуються згідно з передовими технологіями, забезпечують найвищу енергоефективність і низькі експлуатаційні витрати. Перевірений часом контроль якості на виробництві гарантує надійність і стабільну роботу.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10