Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Скандинавський дизайн дахових вентиляторів Systemair TFC

(25.04.2016)

Systemair TFC sileo - це скандинавський дизайн дахового вентилятора, який призначений для житлових і комерційних будівель і доступний у чорному і теракотовому кольорі. Нові дахові вентилятори Systemair оснащені енергоефективними EC-вентиляторами, які також можна обладнати автоматикою з регуляцією роботи за потребою. Systemair TFC sileo має зручні у використанні і ергономічні відкидні дверцята, які дозволяють зробити обслуговування легше і безпечніше.

Вентилятори Systemair TFC sileo

Вентилятори Systemair TFC sileo пропонують просте і економічне рішення для побудови витяжної вентиляції і постачаються в двох модифікаціях:

  • Серія S постачається з потенціометром, який дозволяє плавно змінювати швидкість вентилятора від 0 до 100%. Це просте рішення для систем, де витрата повітря налаштовується при пуско-наладці і не підлягає зміні у процесі роботи вентиляції.
  • Серія P стандартно має встановлену функцію управління змінним об'ємом повітря (VAV-система), при необхідності дана функція легко перебудовується для роботи з управлінням системами вентиляції з постійним об'ємом повітря (CAV-система).

> > > Перейти до докладного опису вентиляторів Systemair TFC sileo

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Systemair.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10