Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Комплексні рішення Grundfos для біологічної очистки стічних вод

(27.03.2016)

GRUNDFOS розширив асортимент обладнання для біологічного очищення стічних вод. Тепер для українського ринку доступний повний комплекс рішень для очисних споруд: турбокомпресори, насосне обладнання, аератори, мішалки, просвітникі потоку, гідроежектори, дискові і трубчасті дифузори.

Grundfos PillAerator LP 14000

Комплексне рішення суттєво скорочує часові витрати, спрощує логістичні процедури, а також дозволяє досягти максимальної ефективності роботи.

«Біологічне очищення - один з найбільш складних і енергоємних етапів всього циклу обробки стічних вод (включає механічний, біологічний і фізико-хімічний етапи, а також стадію дезінфекції стічних вод та обробки осадів): на нього припадає від 65 до 80% енергоспоживання очисних споруд», - коментує представник компанії Grundfos. «Тому підбір обладнання для даного процесу вимагає ретельного підходу. Grundfos пропонує повний комплекс послуг та обладнання для біологічного очищення».

В комплексній системі від Grundfos за нагнітання повітря і створення відповідного середовища відповідають турбоповітродувки виробництва компанії PillAerator (можна зустріти скорочену назву – Piller.). Їх особливість – відсутність компонентів, схильних до зносу, чого вдалося домогтися за рахунок з'єднання робочого колеса і двигуна безпосереднього і безконтактного обертання ротора у магнітному полі. Вбудований перетворювач частоти дозволяє задати компресору точковий режим роботи.

Регулювання забезпечується у діапазоні від 15 до 100% потужності обладнання з ККД 88% (для порівняння, ККД поршневих компресорів – 65%).

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера компанії Grundfos.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10