Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Emerson Network Power представляє системи охолодження ЦОД підвищеної потужності

(24.03.2016)

Компанія Emerson Network Power представила модернізовані версії систем охолодження серверів з лінійки Liebert CW. Оновлені моделі характеризуються підвищеною потужністю (340 кВт і 440 кВт), пропонують більш високу ефективність і гнучкість. Представники вендора відзначають, що завдяки цим системам охолодження оператори та власники великих і потужних ЦОД можуть значно знизити вартість розгортання нового обладнання і витрати на обслуговування інфраструктури.

Кондиціонери Liebert CW

Нові системи прецизійного охолодження Liebert CW використовують на 29% менше простору всередині машзалів, ніж їх попередники. При цьому завдяки підвищенню потужності з'являється можливість на 62% скоротити кількість блоків, що потрібні для охолодження дата-центру. Крім того, новинки характеризуються значно більш низькими витратами на установку і обслуговування порівняно з вартістю використання пристроїв меншої потужності, яких для досягнення того ж рівня холодопродуктивності потрібно набагато більше.

Нові системи від Emerson Network Power також дозволяють значно скоротити споживання електроенергії, зберігаючи при цьому необхідний рівень надійності. Вони використовують новітні технології (включаючи авто-налаштування клапанів і оптимізовану конструкцію змійовика), що дозволяють досягати більш високої температури води на вході, тим самим підвищуючи ефективність використання електроенергії майже на чверть. Розрахунки Emerson Network Power показують, що у випадку 5-мегаватного дата-центру це еквівалентно щорічній економії $150 тис. на рахунках за електроенергію у порівнянні з витратами, що пов'язані з використанням більшої кількості менш потужних систем охолодження для досягнення тієї ж холодопродуктивності.

Модернізовані блоки Liebert CW комплектуються інтелектуальними системами керування Liebert iCOM, які можуть контролювати сотні датчиків, спрощують використання декількох блоків у зв'язці, а також відповідають за автоматизацію процедури самовідновлення. Це забезпечує чудовий захист і ефективність, тим самим гарантуючи набагато більш швидку окупність інвестицій у дані рішення.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Emerson Network Power.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10