Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



IIAR публікує оновлений стандарт з проектування аміачних холодильних систем з замкнутим контуром

(18.03.2016)

IIARМіжнародний інститут аміачного холодильного обладнання (International Institute of Ammonia Refrigeration; IIAR) опублікував оновлений добровільний стандарт на основі консенсусу з рекомендаціями по проектуванню холодильних систем з замкнутим контуром, в якості холодоагенту в яких використовується аміак. Документ, який називається ANSI / IIAR 2-2014, також встановлює мінімальні вимоги до безпечної експлуатації подібних рішень.

Основними змінами у новій редакції документа є включення тем, що традиційно розглядаються в інших нормах і стандартах, що робить ANSI / IIAR 2-2014 ще більш всеосяжним і корисним. Зокрема, ANSI/IIAR 2-2014 у багато чому перегукується зі стандартами ASHRAE Standard 15 і NFPA 1 Fire Code.

Оновлений документ охоплює більш широкий спектр стаціонарних аміачних холодильних систем з замкнутим контуром і їх компонентів, наприклад компресорів, насосів для хладагенту, конденсаторів, випарників, трубопроводів, вимірювальних приладів, засобів управління для автоматизованих рішень, а також систем сигналізації при виявленні витоку аміаку.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10