Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Асоціація Eurovent випустила у світ перше видання довідника по повітряним завісам

(17.03.2016)

У минулому році під егідою Європейської асоціації виробників HVAC було організовано новий напрямок роботи, де група фахівців розробляє методику оцінки ефективності роботи повітряних завіс.

Довідник Eurovent по повітряним завісам

Компанія Frico була одним з ініціаторів створення цього напрямку і вже зараз ми бачимо перший результат роботи експертів з 10 різних компаній виробників повітряних завіс – це перше видання Довідника по Повітряним завісам.

Очікується, що Довідник стане настільною книгою для спеціалістів і надійним інструментарієм для всіх, кого може зацікавити технологія роботи повітряних завіс. Іншими словами – консультанти та проектувальники, інженери та законодавці зможуть знайти безліч корисних порад і рекомендацій при виборі та порівнянні повітряних завіс різних виробників.

Eurovent - це Європейська асоціація виробників повітрообробного і холодильного обладнання, а також представників основних європейських національних асоціацій виробників обладнання для обігріву, вентиляції, кондиціонування та охолодження.

Eurovent бере активну участь у розвитку європейського ринку техніки HVAC, ініціюючи і організовуючи різноманітні заходи і платформи для діалогу між представниками законодавчої влади, з одного боку, і проектувальниками і кінцевими споживачами, з іншого боку. Крім цього Eurovent розробляє європейські нормативні документи для оцінки енергоефективності обладнання повітрообробки при єдиній системі стандарту якості. Це дозволяє проектувальникам, консультантам і споживачам бути впевненими, що обране ними обладнання буде працювати у відповідності із заявленими виробником технічними параметрами, що підтверджені міжнародною системою сертифікації. На даний час асоціація Eurovent представлена більш ніж тисячею компаніями з 13 країн, в яких працює понад 150000 осіб.

> > > Завантажити довідник Eurovent по повітряним завісам

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10