Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Новий каталог кліматичних систем Fujitsu на 2016 рік

(14.03.2016)

Компанія Fujitsu General Ltd. представила каталог кліматичного обладнання на 2016 рік російською мовою.

Каталог кліматичних систем Fujitsu на 2016 рік

Саме в цьому році виробник кліматичних систем Fujitsu святкує 80-ий день народження. Пройшовши такий довгий шлях, компанія продовжує вдосконалювати продукцію, що випускається і фокусується на виробництві енергозберігаючих інверторних кондиціонерів.

В каталогах на 2016 рік представлені новинки побутових і напівпромислових спліт-систем, а також мультизональних VRF-систем Fujitsu. Виконання SMART DESIGN робить нові моделі Fujitsu одними з найдосконаліших серед японських кондиціонерів.

Серія CLASSIC EURO (LLCD з'явиться на українському ринку в червні 2016 року. Спліт-системи Fujitsu вироблені у відповідності з європейським стандартом енергоефективності та мають досить високий показник енергоефективності у режимі охолодження (А++). Корпус нової моделі виготовлений з самого високоякісного пластику. У стандартну комплектацію входить стильний пульт управління з висувною лицьовою панеллю. З лінійкою Classic Euro Fujitsu задає новий стандарт доступних японських кондиціонерів.

Модельний ряд напівпромислових спліт-систем поповнився новими енергоефективними рішеннями. Серед них - настінні кондиціонери великої холодопродуктивності (ASYG…LMTA), касетні кондиціонери з можливістю індивідуального регулювання кожною заслінкою жалюзі (AUXG…LRLB) і канальні кондиціонери з автоматичною настройкою статичного тиску (ARYG…LHTBP).

В мультизональних VRF-системам представлена нова серія міні-систем – J-III, а також нові пульти управління і мережеві конвертери.

> > > Завантажити каталог кліматичних систем Fujitsu на 2016 рік

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Fujitsu General.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10