Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Збільшення асортименту контролерів Systemair EC-Basic

(05.03.2016)

Компанія Systemair розширила модельний ряд контролерів EC-Basic для вентиляторів з електронно-комутованими двигунами новими моделями з вбудованими датчиками температури.

контролер Systemair EC-Basic

Всього на даний час виробник пропонує чотири види контролерів Systemair EC-Basic:

EC-Basic-U universal 0-10V (універсальний контролер з підключенням зовнішнього датчика температури/вологості/CO2)
Контролер порівнює вхідний сигнал з встановленим і регулює вихідний сигнал 0..10 В до вентилятора за алгоритмом PI у прямої або зворотньої дії на основі встановлення перемички JP1: JP1 закрита 1-2 = зворотну дію; JP1 закрита 2-3 = пряму дію.

EC-Basic-H humidity (контролер з вбудованим датчиком вологості)
Контролер порівнює вологість в приміщенні з встановленою і регулює вихідний сигнал 0..10 В до вентилятора за алгоритмом PI у прямої або зворотньої дії на основі встановлення перемички JP1: JP1 закрита 1-2 = нагрівання (зворотна дія); JP1 закрита 2-3 = охолодження (пряма дія).

EC-Basic-T temperature (контролер з вбудованим датчиком температури)
Контролер порівнює температуру в приміщенні з встановленою і регулює вихідний сигнал 0..10 В до вентилятора за алгоритмом PI у прямої або зворотньої дії на основі встановлення перемички JP1: JP1 закрита 1-2 = нагрівання (зворотна дія); JP1 закрита 2-3 = охолодження (пряма дія). Діапазон уставки регулятора складає від 5 до 30°C.

EC-Basic-CO2 and temperature (контролер з вбудованими датчиками температури і вмісту CO2)
Контролер порівнює температуру в приміщенні з встановленою і регулює вихідний сигнал 0..10 В до вентилятора за алгоритмом PI у прямої або зворотньої дії на основі встановлення перемички JP1: JP1 закрита 1-2 = нагрівання (зворотна дія); JP1 закрита 2-3 = охолодження (пряма дія). Також контролер Systemair EC-Basic порівнює рівень CO2 з встановленим (SW3) і регулює вихідний сигнал 0..10 V у прямої дії. Діапазон уставки регулятора складає від 5 до 30°C.

> > > Завантажити інструкцію з монтажу контролерів Systemair EC-Basic

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Systemair.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10