Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нові ультразвукові зволожувачі Carel humiSonic direct і humiSonic ventilation

(05.03.2016)

Зволожувач для фанкойлів і невеликих холодильних камер, Carel humiSonic compact, що вже добре себе зарекомендував, був доповнений новими моделями — humiSonic direct і humiSonic ventilation. Це нове інноваційне рішення в області зволоження на стику між ефективним зволоженням та енергозбереженням, яке дозволяє насичувати повітря вологою до 18 л/год і компенсувати до 12 кВт теплопритоків, споживаючи при цьому не більше 1,5 кВт електроенергії.

Розширення модельного ряду також співпало з поліпшенням технічних характеристик: нові зволожувачів Carel можуть працювати протягом 10 000 годин, споживаючи не більше 10% електроенергії у порівнянні з паровими зволожувачами і розпорошуючи надмалі краплі води розміром 1 мікрон. Це гарантує максимальну надійність і мінімальне технічне обслуговування, 90% економії електроенергії у порівнянні з традиційними зволожувачами і майже миттєве поглинання повітрям вологи, що розпилюється.

Ультразвуковий зволожувач повітря Carel humiSonic compact

Мал. 1. Ультразвуковий зволожувач повітря Carel humiSonic compact.

Завдяки низькому енергоспоживанню Carel humiSonic доцільно застосовувати в дата-центрах, а також там, де для підвищення вологості повітря можна використовувати теплонадлишки працюючого обладнання. Низькі експлуатаційні витрати забезпечують окупність зволожувачів humiSonic у короткий період.

Всі елементи, які контактують з водою, виконані з нержавіючої сталі, а корпус спроектований так, щоб не допускати застою води по закінченні процесу зволоження. Система автоматики стежить за періодичними циклами промивання водяного бачка від пилу і бруду, коли зволожувач стоїть у режимі очікування. Гігієнічні властивості і підтримання вологості з високою точністю роблять зволожувач повітря Carel humiSonic незамінним у такій області, як чисті приміщення.

Якщо зволожувач повітря Carel humiSonic працює на демінералізованій воді, то п'єзоелектричні елементи зможуть пропрацювати 10 000 годин. Це гарантує безперервну роботу зволожувача на критично важливих об'єктах, де зупинка виробничого циклу не припустима.

Зволожувач повітря Carel humiSonic direct

Універсальний зволожувач повітря Carel humiSonic direct ідеально підходить для центрів обробки даних, музеїв, невеликих офісів, друкарень і холодильних камер і навіть житлових кімнат, де необхідно ставити компактні й ефективні зволожувачі прямо в приміщенні. Щоб задовольнити такі різні потреби, розроблений широкий модельний ряд від 2 до 8 кг/год.

Ультразвуковий зволожувач повітря Carel humiSonic direct

Мал. 2. Ультразвуковий зволожувач повітря Carel humiSonic direct.

Carel humiSonic direct являє собою моноблок, в який вбудовани блок управління і датчик вологості. Такий компактний і одночасно автономний зволожувач швидко і легко монтується в потрібному місці. Увагу до деталей можна помітити не тільки з технічної точки зору, але і естетичного зовнішнього вигляду. При проектуванні антикрапельного захисту була ретельно продумана форма фронтальної щілини для формування тонкого «повітряного леза», яке не дозволяє невипарованим краплям води падати вниз. Зволожувач повітря Carel humiSonic direct можна легко інтегрувати в систему розумного будинку або за допомогою зовнішнього керуючого сигналу 0–10 або 4–20 мА, або через послідовний порт за протоколом Modbus.

Зволожувач повітря Carel humiSonic ventilation

Ультразвуковий зволожувач повітря Carel humiSonic ventilation призначений для повітропроводів. Основний гідравлічний блок, що містить п'єзоелементи, можна монтувати навіть у невеликих повітропроводах, а блок електроживлення та управління розташовувати в зручному для контролю місці. Лінійка канальної моделі досить широка — від 1 до 18 кг/год, а система управління розроблена у декількох варіантах — від простого до більш складного.

Ультразвуковий зволожувач повітря Carel humiSonic ventilation

Мал. 3. Ультразвуковий зволожувач повітря Carel humiSonic ventilation.

Блок управління зволожувачів Carel humiSonic ventilation

Мал. 4. Блок управління зволожувачів Carel humiSonic ventilation.

Технологія зволоження ультразвуком

Ультразвуковий принцип дозволяє отримувати дуже дрібні краплі води розміром близько 5 мікрон. Потрапляючи в повітря, ці краплі випаровуються, одночасно зволожуючи і охолоджуючи його на 5–10 °С. При цьому споживання електроенергії дуже низьке — менше 80 Вт на літр води, що випаровується.

Під дією електричного струму занурені у воду п'єзоелектричні перетворювачі створюють високочастотні коливання близько 1,65 млн разів на секунду. Ці коливання породжують хвилі тиску з такою високою швидкістю, що вода в силу інертності маси не в змозі переміщуватися з аналогічною швидкістю. Хвилі, що поширюються, створюють чергові зони позитивного і негативного тиску і викликають ефект кавітації з утворенням дрібних бульбашок водяного пару, які виштовхуються до поверхневого шару води. У результаті такого процесу найдрібніші частинки води відокремлюються від поверхні і утворюють хмару аерозолю, яка випаровується у повітряному потоці з поглинанням теплової енергії повітря.

> > > Завантажити інструкцію з експлуатації зволожувачів Carel humiSonic ventilation (англійська мова)

> > > Завантажити інструкцію з експлуатації зволожувачів Carel humiSonic direct (англійська мова)

> > > Завантажити буклет «Ультразвукові зволожувачі Carel humiSonic» (англійська мова)

> > > Завантажити інструкцію з експлуатації зволожувачів Carel humiSonic compact (російська мова)

> > > Завантажити інструкцію з експлуатації зволожувачів Carel humiSonic compact (англійська мова)

> > > Завантажити технічні дані зволожувачів Carel humiSonic compact (російська мова)

> > > Завантажити технічні дані зволожувачів Carel humiSonic compact (англійська мова)

> > > Завантажити інструкцію з монтажу зволожувачів Carel humiSonic compact (англійська мова)

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Carel.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10