Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Спеціальна серія інверторних спліт- і мульти-систем HJ CLASSIC INVERTER Mitsubishi Electric

(01.03.2016)

В 2016 році компанія Mitsubishi Electric оновлює лінійку інверторних спліт-систем HJ CLASSIC INVERTER.

Mitsubishi Electric MSZ-HJ VA ER1

У комплект внутрішніх блоків MSZ-HJ25VA ER1, MSZ-HJ35VA ER1 і MSZ-HJ50VA ER1 входить антиалергенний ензимний фільтр тонкого очищення. Це спеціальна розробка Mitsubishi Electric, принцип її роботи заснований на спеціальній структурі волокон фільтра з нанесенням штучного ферменту — ензиму, який ефективно руйнує частинки, що викликають алергічну реакцію.

Крім того, модельний ряд кондиціонерів Mitsubishi Electric доповнили потужні спліт-системи HJ60VA ER1 і HJ71VA ER1, що дозволяє запропонувати ще більше варіантів кондиціонування приміщень різних площ. Нові моделі мають клас енергоефективності «А+», внутрішні блоки відрізняються лаконічним дизайном і компактними розмірами — їх довжина складає всього 92,3 сантиметри.

Вперше в серії HJ CLASSIC INVERTER представлені інверторні мульти-системи. В асортименті з'явилися моделі зовнішніх блоків мульти-систем MXZ 2HJ40VA ER1 і MXZ 3HJ50VA ER1, до яких можна підключати по два або три внутрішніх блоку.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера і сервісного центру Mitsubishi Electric.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10