Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Systemair: зроблено во Франції

(29.02.2016)

У 2014 році компанія Systemair підписала угоду про придбання активів Airwell у Франції. За умовами операції Systemair отримала торгові марки, права на вироблену продукцію, а також організації торгівлі та виробничі потужності у місті Тійєрі — приблизно в 100 кілометрах на захід від Парижа.

Заводський комплекс в Тійєрі займає площу понад 100 тисяч квадратних метрів і включає в себе металообробний цех, цех фарбування, цех з випуску теплообмінників повітряного охолодження, лінію ручного й автоматичного зварювання, складальні лінії і складські приміщення. На підприємстві виробляються чилери, компресорно-конденсаторні блоки, теплові насоси, фенкойли та дахові кондиціонери, що дозволило компанії Systemair значно розширити лінійку систем кондиціонування, що постачаються на український ринок.

Модернізація від Systemair

Компанія Systemair інвестувала значні кошти в модернізацію французького заводу, в результаті надійність продукції була підвищена, а терміни виробництва і витрати — скорочені.

Для прискорення доставки компонентів на складальні лінії впроваджена система «канбан», що забезпечує наявність оптимального набору і кількості компонентів «вчасно» на кожному робочому місці складальної лінії. Завдяки системі «канбан» обсяги запасів на складах вдалося знизити без шкоди для оперативності виконання замовлень.

Systemair

Безперервний процес інновацій

Завдання розробників Systemair — задовольняти запити ринку, враховувати діючі і майбутні стандарти і норми, а також передбачати потреби клієнтів. Переоснащення лабораторного комплексу в Тійєрі дало можливість інженерам впроваджувати нові ідеї та рішення. За минулий рік була повністю оновлена лінійка напольно-стельових фенкойлів: на зміну відомої серії Aquafan прийшли фенкойлы Syscoil 2 зі зниженим рівнем шуму і енергоспоживання.

Ведеться робота по запуску виробництва нових високоефективних чилерів SYSAQUA і дахових кондиціонерів SysAer з розширеними можливостями застосування, які замінять серію RoofTech. Також планується розширення модельного ряду канальних фенкойлів Ductys і VH. З лінійок, що встигли раніше зарекомендувати себе, слід зазначити серію касетних блоків KOG LN, які зараз випускаються в низкошумном виконанні.

Запорука успіху — високі стандарти якості

На заводі організована багатоступенева система контролю якості, яка включає в себе ретельний відбір постачальників, проміжне тестування окремих компонентів у процесі виробництва і фінальну перевірку готової продукції.

Наприклад, в процесі виготовлення всі теплообмінники випробовуються тиском, а кожен фенкойл Systemair тестується в акустичній камері і проходить перевірку на підключення електричних компонентів. Якщо згідно з замовленням клапани встановлюються на заводі, то здійснюється повторна перевірка з'єднань на герметичність.

Відразу після складання чилери і дахові кондиціонери проходять ретельне тестування, яке включає в себе випробування холодильного контуру, щита автоматики та роботи агрегату в цілому.

Більшість продукції стандартно постачається з вологостійким покриттям Blue fin, що забезпечує швидкий відвід конденсату і сповільнює процес корозії. За бажанням можливе нанесення покриття Blygold, яке надійно захищає теплообмінник навіть при тривалому впливі солоного повітря, дощу та інших зовнішніх факторів.

Власне виробництво теплообмінників забезпечує гнучкість при виборі конфігурації і матеріалів виконання.

Комплексна пропозиція

Володіючи виробничими майданчиками у Франції та Італії, компанія Systemair пропонує системи «чилер — фенкойл» різної продуктивності. При цьому комплексне постачання спільно з повітрообробними агрегатами DV і DV Compact дозволяє спроектувати і реалізувати величезну кількість об'єктів самого різного призначення.

фенкойли Systemair

У якості універсального рішення для торгових центрів і інших об'єктів з відкритою площею ідеально підходять дахові кондиціонери Systemair, які об'єднують повітрообробний агрегат і компресорно-конденсаторний блок в одному корпусі.

Даховий кондиціонер здатний охолоджувати, обігрівати і забезпечувати вентиляцію приміщень з додаванням свіжого повітря або без нього. Одна із істотних переваг дахових кондиціонерів — безліч варіантів підключення повітроводів, що відкриває широкі можливості використання в місцях з обмеженим простором для монтажу.

У 2016 році компанія представляє єдину програму підбору для всього спектру важкої техніки власного виробництва. Таким чином, Systemair, як і раніше, зберігає баланс між розширенням асортименту і спрощенням роботи своїх партнерів і клієнтів.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Systemair.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10