Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Спеціалізований контролер Mitsubishi Electric MelcoRetail для роздрібної торгівлі

(28.02.2016)

Компанія Mitsubishi Electric випустила нову систему управління MelcoRetail для систем кондиціонування, яка розроблена спеціально для роздрібного сектора торгівлі.

Контролери Mitsubishi Electric MelcoRetail і MelcoRetail2G призначені для малих і середніх роздрібних магазинів і дозволяють на цих об'єктах застосовувати передові енергозберігаючі технології. У теж час вони здійснюють повне управління і моніторинг по всій торговій площі.

Контролери Mitsubishi Electric MelcoRetail і MelcoRetail2G

Нові контролери Mitsubishi Electric забезпечують гнучке і технічно просунуте управління за допомогою BEMS протоколу, який дозволяє взаємодіяти не тільки із кондиціонерами Mitsubishi Electric, але і сумісний з обладнання сторонніх виробників. Простий настінний дизайн контролерів MelcoRetail і MelcoRetail2G полегшує встановлення. А функція віддаленого моніторингу та управління полегшує обслуговування і оновлення для мінімізації перебоїв у роботі кліматичних систем магазину.

Контролери MelcoRetail і MelcoRetail2G покращують керованість роботи кліматичних систем і забезпечують новий рівень контролю за витратою електроенергії на невеликих об'єктах рітейлу, який вони не могли мати в минулому із-за складності і вартості таких систем.

MelcoRetail має віддалене Ethernet-підключення і SIM-карти від компанії MelcoRemote, що дозволяє користувачам переглядати дані про використання енергії за допомогою будь-якого web-сумісного пристрою. Система може контролювати до восьми кондиціонерів М-серії і MrSlim і до 50 внутрішніх блоків VRF-систем Mitsubishi Electric City Multi, які є найбільш часто із застосованих кліматичних систем виробництва Mitsubishi Electric на об'єктах роздрібної торгівлі.

Також нові контролери дозволяють управляючому персоналу магазину засіб для управління стороннім обладнанням: повітряними завісами, системами освітлення, охоронної сигналізацією і датчиками присутності без зайвих витрат на окремі системи управління і контролю за такими системами.

> > > Завантажити технічні дані контролерів Mitsubishi Electric MelcoRetail

> > > Завантажити технічні дані контролерів Mitsubishi Electric MelcoRetail2G

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера і сервісного центру Mitsubishi Electric.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10