Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Каталог холодильних машин Systemair на 2016 рік

(27.02.2016)

Компанія Systemair випустила новий каталог холодильних машин на 2016 рік. За допомогою цього каталогу компанія Systemair хоче дати вам загальне уявлення про те, що Systemair може вам запропонувати у даному сегменті обладнання. У ньому також містяться найбільш важливі технічні дані чилерів Systemair , які допоможуть вам підібрати продукт, який оптимально підходить для ваших цілей.

Каталог холодильних машин Systemair на 2016 рік

Асоціацією Eurovent було прийнято рішення, починаючи з 2012 року сертифікувати продуктивність у відповідності з європейським стандартом EN14511. Компанія Systemair завершила сертифікацію своїх чилерів згідно з новим європейським стандартом. У новому каталозі всі дані представлені у відповідності зі стандартом EN14511.

Європейський стандарт EN14511

З початку 2012 року всі дані сертифікуються згідно з новим стандартом EN14511. В основному зміни торкнулися чилерів та теплових насосів. Тепер охолодження і обігрів визначаються з урахуванням негативного впливу втрати тиску в теплообміннику або позитивного впливу при використанні більш ефективного гідравлічного модуля. Для чилерів, теплових насосів з водяним охолодженням конденсатора при розрахунку продуктивності враховується сума значень падіння тиску всіх теплообмінників.

Споживана потужність розраховується як сума потужностей всіх двигунів, що встановлені на агрегаті, з урахуванням енергії, що витрачається на подолання падіння тиску в теплообміннику. Енергетична ефективність чилера EER, теплового насоса COP і сезонна енергетична ефективність ESEER також розраховуються з урахуванням впливів падіння тиску в теплообміннику або гідравлічного модуля згідно EN14511.

> > > Завантажити каталог холодильних машин Systemair на 2016 рік

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Systemair.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10