Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нові агрегатовані кондиціонери Mitsubishi Electric

(25.02.2016)

Агрегатований кондиціонер Mitsubishi ElectricMitsubishi Electric планує незабаром випустити нові моделі агрегатованих кондиціонерів для комерційного застосування. Застосувавши систему прямого приводу вентилятора, японський виробник в нових моделях кондиціонерів спростив технічне обслуговування і підвищив гнучкість встановлення. У загальній чісельности анонсовано 16 нових моделей агрегатованих кондиціонерів Mitsubishi Electric, виробництво яких розпочнеться у березні 2016 року.

В нових моделях кондиціонерів застосована принципово нова конфігурація приводу, в якій двигун і інвертор вентилятора в кондиціонері з'єднані муфтою і керуються загальним контролером. Це виключає необхідність використання шківа і ременя, покращуючи тим самим зручність в обслуговуванні. Крім того нові кондиціонери Mitsubishi Electric менше попередньої серії (ширина внутрішнього блоку знижена на 220 мм до 980 мм), що зменшує площу установки на 18%. В нових агрегатованих кондиціонерах Mitsubishi Electric статичний тиск може бути встановлено за допомогою пульта дистанційного керування, що спрощує процес пуско-налагодження системи кондиціонування.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера і сервісного центру Mitsubishi Electric.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10