Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Danfoss представляє нові потужності повітряних теплових насосів

(25.02.2016)

Компанія Danfoss випустила на ринок нову лінійку повітряних теплових насосів великої потужності, що включає в себе дві моделі.

Теплові насоси Danfoss

Модель Danfoss AW05 призначена для опалення та забезпечення ГВП. Її одинична потужність досягає 105 кВт. Теплові насоси даного типу можуть об'єднуватися в каскади по 16 штук з єдиною системою управління, у цьому випадку сумарна потужність групи досягає 1,68 МВт.

Тепловий насос типу AR05 також працює на опалення та ГВП, але відрізняється від AW05 можливістю охолодження приміщень і більш високою максимальною потужністю однієї установки в 160-300 кВт. Пристрої даної моделі можуть функціонувати в каскаді по 16 штук з сумарною потужністю каскаду 2,56 мВт.

Єдина система управління каскадом теплових насосів Danfoss дозволяє здійснювати погодозалежне регулювання додаткових джерел тепла, наприклад, електричних, дизельних, пелетних та інших котлів. Управляти системою можна віддалено через інтернет, а також, інтегрувавши її в систему диспетчеризації або системи управління будівлями.

Велика потужність теплових насосів дозволяє використовувати їх у великому спектрі об'єктів: малоповерхове житло, готелі, торгові центри, об'єкти соціальної інфраструктури (дитячі садки, школи, адміністративні будівлі, спортивні об'єкти тощо).

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10