Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Carel відкриває представництво в Таїланді

(23.02.2016)

Carel ТаїландІталійська компанія Carel відкрила новий офіс продажів в Бангкоку. Компанія Carel Таїланд приєднується до групи інших офісів з продажу на континенті: дочірньої компанії в Гонконзі, яка несе відповідальність за Південно-Східну Азію (з представництвом в Малайзії) і компаній Carel Корея, Carel Японія, Carel Індія і Carel Китай. Корпорація Carel Group здійснює свою діяльність також через власних дистриб'юторів у В'єтнамі, Індонезії, Тайвані і на Філіппінах.

В компанії Carel кажуть, що мають намір стати національним лідером у сфері продажів холодильних рішень в Таїланді, де очікується значне зростання попиту на них.

На Азіатсько-Тихоокеанський регіон припадає понад 20% продажів компанії Сarel. За прогнозами експертів, протягом найближчих трьох років вони будуть продовжувати рости.

«Відкриття дочірньої компанії в Таїланді – це ще один важливий крок у розвитку нашої представницької і сервісної мережі на південно-східному ринку Азії, який для нас має важливе стратегічне значення», - прокоментував Франческо Наліні (Francesco Nalini), виконавчий директор Carel Group.

«Безпосередня присутність в країні дозволить нам адекватно реагувати на потреби стрімко зростаючого ринку і правильно позиціонувати себе», - додав він.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Carel.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10