Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Топ-11 перспективи гравців світового ринку систем охолодження ЦОД за версією Technavio

(23.02.2016)

TechnavioЗгідно з новою доповіддю дослідницької компанії TechNavio, на світовому ринку систем охолодження дата-центру наростає конкуренція. Залучити покупців вдається тим вендорам, які пропонують інноваційні рішення і налагоджують довгострокові партнерські відносини з підприємствами, що надають послуги з встановлення сучасних систем охолодження ЦОД. Фахівці TechNavio представили топ-11 таких вендорів, які, як очікується, будуть мати найбільший вплив на ринок у період з 2016 по 2020 роки. Наводимо їх в алфавітному порядку:

3M

Цей вендор був зареєстрований в 1929 році. В теперешній час його штаб-квартира знаходиться в штаті Міннесота (США). Компанія бере участь у виробництві і маркетинговому просуванні холодоагентів і систем охолодження ЦОД. В її розпорядженні знаходиться більше 13 десятків виробничих об'єктів по всьому світу.

4energy

Компанія 4energy зі штаб-квартирою в Ноттінгемі (Великобританія) була заснована в 2005 році. Вона пропонує будівельникам і операторам ЦОД по всьому світу системи охолодження серверів з низьким енергоспоживанням, а також рішення з управління енергоспоживанням. В асортименті компанії є безліч систем охолодження дата-центру, однією з яких є рішення для фрікулінга під назвою COOLflow з модульною конструкцією для полегшення процесу модернізації.

Alfa Laval

Компанія Alfa Laval була заснована в 1883 році. У даний час її штаб-квартира розташовується в місті Лунд (Швеція). Цей вендор розробляє, виробляє і продає продукти та рішення для передачі тепла. Компанія має більш 2 тис. патентів, працює в сотні країн і має більш ніж 4 десятка виробничих об'єктів, де працюють без малого 20 тисяч фахівців.

Black Box

Компанія Black Box зі штаб-квартирою в штаті Пенсільванія (США) була заснована в 1976 році і є постачальником високотехнологічних рішень на кшталт монтажних стійок з інтегрованими системами клімат-контролю (прецизійними кондиціонерами) і систем ізоляції повітроводів, а також аксесуари для них. Партнерами вендора є численні компанії з гучними назвами на кшталт Cisco, CommScope і NEC.

Daikin Applied

Компанія Daikin Applied з головним офісом в штаті Міннесота (США), яка була заснована в 1924 році, у даний час виробляє теплохолодотехніку і продає її по всьому світу. В асортименті вендора є блоки підготовки повітря, кондиціонери для машзалів, системи для установки на даху, інтегровані рішення, фенкойли, модульні системи охолодження ЦОД та інші продукти.

Eaton

Eaton була створена в 1911 році. У даний час її штаб-квартира знаходиться в Дубліні (Ірландія). Компанія пропонує проектувальникам, будівельникам і операторам дата-центрів системи теплової герметизації (для оптимізації циркуляції повітря усередині корпусу сервера, монтажної стійки або машзалу ЦОД), а також системи оптимізації температурного режиму серверів на рівні окремих стійок і машзалів. Виробник робить ставку на простоту і масштабованість своїх продуктів, що дозволяє ефективно справлятися з постійно зростаючим рівнем теплового навантаження в сучасних дата-центрах. У розпорядженні компанії є більше сотні тисяч співробітників і широка мережа дистриб'юторів в більш ніж 17 десятках країн.

EBM-Papst

Компанія EBM-PAPST із штаб-квартирою в штаті Коннектикут (США) була заснована в 1981 році. Вона виробляє і продає вентилятори, бловери, а також електродвигуни для серверного та телекомунікаційного обладнання, теплохолодотехніки та іншого обладнання. Вендор діє як «дочка» компанії EBM-Papst Mulfingen. У розпорядженні американської компанії є без малого 12 тисяч співробітників і 18 виробничих майданчиків.

Emerson Network Power

Ця компанія із штаб-квартирою в штаті Огайо (США) представлена на ринку рішень для дата-центру самою різною продукцією, включаючи електрообладнання, DCIM-рішення та обладнання для охолодження серверів. Emerson Network Power пропонує клієнтам модульні системи охолодження з відкритою або закритою архітектурою, рішення для прецизійного охолодження з різними конфігураціями і розмірами (як для потужних ЦОД , так і для невеликих серверних кімнат з серйозними обмеженнями в плані доступного простору). Компания є не тільки найбільшим виробником, але і в більшості інновацій є «законодавцем мод».

Rittal

Компанія Rittal була заснована в 1961 році і має штаб-квартиру в Херборне (Німеччина). Цей вендор розробляє, виробляє і продає системи клімат-контролю на рівні окремих серверних стійок, рішення для ізоляції повітропроводів, численні аксесуари і програмне забезпечення, що дозволяє оптимізувати систему охолодження ЦОД. Крім того, в асортименті вендора є рішення «під ключ».

Schneider Electric

Компанія Schneider Electric була заснована в 1836 році. Її штаб-квартира знаходиться в Рюей-Мальмезоні (Франція). Виробник спеціалізується на розробці та збуті електротехнічної продукції і комплексних рішень для управління енергією. Але в його асортименті також є системи охолодження ЦОД та інтегровані контейнерні дата-центри. У розпорядженні французької компанії є понад 160 тисяч співробітників.

STULZ Air Technology Systems

Компанія STULZ Air Technology Systems із штаб-квартирою в штаті Меріленд (США) виробляє і продає системи кондиціонування повітря для дата-центрів по всьому світу. В асортименті вендора присутні продукти для прецизійного кондиціонування повітря, рішення для модернізації та заміни старого обладнання, а також системи ультразвукового зволоження і осушення повітря.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10