Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Відсутність негативного впливу вологості при використанні систем природного охолодження для базових станцій

(20.02.2016)

DanthermФахівців компанії «Планета Клімату» часто запитують, чи можна використовувати системи природного охолодження у регіонах з високою відносною вологістю повітря без ризику пошкодження обладнання, що знаходиться усередині охолоджуваного приміщення. Відповідь: так.

Застосування систем природного охолодження на телекомунікаційних об'єктах у вологому кліматі здається ризикованою ідеєю. Чи варто взагалі намагатися? Варто, тому що природне охолодження є найбільш енергоефективним способом охолодження і забезпечує найбільшу економію серед систем охолодження електронного обладнання. Головна його перевага полягає в тому, що вам не доводиться турбуватися щодо високої відносної вологості.

Компанія Dantherm провела спеціальне дослідження, що стосується даного питання. Більшість операторів зв'язку пред'являють однакові запити: їм усім потрібні максимально економічні системи охолодження. Для таких запитів є тільки одне рішення   природне охолодження. Незважаючи на ефективність даної технології, при високих значеннях вологості навколишнього повітря завжди виникають побоювання за справність обладнання в охолоджуваному приміщенні.

Подібні побоювання пов'язані з припущенням, що при подачі вологого зовнішнього повітря в приміщення підвищиться рівень вологості і всередині приміщення. Ці побоювання зрозумілі, але зайві. Насправді природне охолодження можна використовувати навіть при високій відносній вологості навколишнього повітря, і ми хотіли б довести це.

Надаємо нашим читачам першу частину доповіді Dantherm. Друга частина буде опубліковано в найближчих статтях.

> > > Завантажити доповідь «Dantherm Питання вологості при використанні природного охолодження» (частина 1)

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Dantherm.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10