Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Daikin презентує плагін CAD & BIM

(19.02.2016)

Компанія Daikin UK, британський філіал кліматичного виробника Daikin, оголосила вихід на ринок проектувального модуля CAD & BIM до програмного забезпечення Autodesk AutoCAD та Revit.

Daikin CAD & BIM

За допомогою плагіна Daikin CAD & BIM під назвою VRVCad, значно пришвидшується схематичне створення проектних кліматичних об’єктів, а також забезпечується відповідність систем VRV будівельним вимогам на кожному етапі проектування, на додаток до спрощення процедури формування кошторису проектних витрат.

Програмний плагін до проектувального ПО Autodesk AutoCAD та Revit забезпечує доступність об’єктів CAD & BIM від Daikin UK у форматі 2D. Інтеграція норм та обмежень пакета VRV Xpress надає замовникам можливість швидкої та зручної перевірки спроектованої системі щодо відповідності інсталяційним вимогам в сенсі трубної довжини лише одним кліком миші.

Принцип розміщення кондиціонерних блоків Daikin на схематичну мапу будівлі зумовлює швидкість та зручність проектувального процесу. Також, завдяки використанню BIM, вірогідність замовлення зайвих системних компонентів, труб наприклад, суттєво знижується.

Richard Green, провідний фахівець з систем VRV у компанії DAIKIN UK, пояснює: «Забезпечуючи проектувальників та розробників специфікацій нашими безкоштовними об’єктами BIM, копіткі креслення системної схематики, що забирають багато часу, виконуються лише кількома клікамі миші, при цьому додаткова перевага полягає також у відповідності програмного пакету законодавчому стандарту EN378 без необхідності будь-яких перевірочних обчислювань».

«Таким чином, помилка людини повністю виключена, інсталятори та кінцеві споживачі цілком впевнені що кліматична система не суперечить жодній чинній законодавчій нормі».

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10