Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нові нагороди Daikin

(14.02.2016)

Daikin RobecoSAM Sustainability Awards 2016Компанія Daikin Industries, Ltd. отримала свою чергову нагороду, цього разу у рейтингу екологічної стійкості RobecoSAM Sustainability Awards 2016. Засновником нагороди є компанія-експерт у сфері інвестицій RobecoSAM, з головним офісом у Швейцарії, яка проводить оцінку соціальної відповідальності підприємств по всьому світу. Компанія Daikin була удостоєна бронзової нагороди та звання "Industry Mover", яке надається компаніям в кожній з галузей промисловості, чия кількість балів знаходиться у межах 15% від показників лідера галузі, а також які досягли найбільшого поліпшення показників стійкості розвитку порівняно з попереднім роком.

Для присудження премії компанія RobecoSAM оцінює діяльність провідних компаній з усього світу у відношенні стійкості по трьом аспектам – економіка, екологія і суспільство. Компанії, що визнані найбільш видатними, нагороджуються за трьома категоріями – Золото, Срібло і Бронза.

RobecoSAM, як фахівець в області інвестування, акцентує увагу виключно на Стійких Інвестиціях, проводить аналіз стійкості розвитку компаній з 1999 року. В цьому році була проведена оцінка 3426 компаній у 59 секторах.

Компанія Daikin, що потрапила в категорію Будівельна Продукція, отримала високу оцінку за свою діяльність в області охорони навколишнього середовища, проблем зміни клімату, прав людини, трудових відносин та відповідності стандартам. Завдяки прогресу у порівнянні з минулим роком компанія здобула бронзову нагороду і звання Industry Mover.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10