Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Eaton пропонує операторам ЦОД з Європи нові пристрої автоматичного вводу резерву

(11.02.2016)

Eaton, що спеціалізується на розробці і виробництві ДБЖ і систем управління електроживленням ЦОД, розширила асортимент пристроїв автоматичного введення резерву (АВР), що запропоновані клієнтам з Європи, США і Латинської Америки. За словами представників вендора, нове обладнання допоможе операторам ЦОД краще підготуватися до збоїв в системі електроживлення.

Eaton eATS Monitored

Європейські клієнти вендора тепер можуть придбати моделі 16A і 30A, що є частиною лінійки eATS Monitored. Причому підкреслюється, що модель на 30 ампер в даний час є єдиною на ринку. Нові продукти були розроблені з прицілом на плавне перемикання на вторинні джерела живлення змінного струму (AC) без переривання роботи дата-центр.

Рішення Eaton з лінійки eATS Monitored можуть підключатися до кампусової мережі для здійснення постійного моніторингу. Пристрої призначені для монтажу в серверні стійки і мають висоту 1U. Вони також комплектуються РК-дисплеями, які дозволяють операторам дата-центрів легко контролювати електророзподільчу інфраструктуру і навантаження. Пристрої є компактними, доступними і характеризується легкою установкою. Вони можуть бути використані з будь-яким синусоїдальним джерелом живлення.

> > > Завантажити технічні дані пристроїв автоматичного введення резерву Eaton eATS Monitored

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10