Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Клапани Carel пройшли тести на сумісність з HFO холодоагентами

(06.02.2016)

На підставі випробувань, які були проведені в лабораторії Honeywell, електронні розширювальні клапани CAREL показали повну сумісність для роботи з холодоагентами на базі гідрофторолефінов (HFO), з урахуванням нових холодоагентів R1234yf і R1234ze. HFO холодоагенти сьогодні загальновизнані у якості наступного покоління холодоагентів у зв'язку з їх високими характеристиками по екологічності, конкурентними цінами і дуже високою енергетичною ефективністю.

Електронні розширювальні клапани Carel

Спочатку розроблені для задоволення вимог специфікацій Європейської Директиви 2006/40/EC, яка вимагає застосування в транспортних засобах холодоагентів з GWP<150, нові холодоагенти поступово були визнані придатними до експлуатації в системах ОВК. В даний час HFO холодоагенти вважаються найбільш перспективними холодоагентами для всіх високопродуктивних рішень з низьким впливом на навколишнє середовище.

Випробування перевірки, які були проведені на клапанах CAREL показали, що всі механічні компоненти є повністю хімічно сумісними з HFO холодоагентами, а ущільнювальні механізми, найважливіші компоненти в запобіганні витоку холодоагенту з контура, отримали відмінні результати з точки зору надійності. Цей аспект особливо важливий для електронних розширювальних клапанів CAREL EXV, так як виняткова герметичність при закритті клапана є однією з відмітних особливостей цієї лінійки продуктів (герметизація від внутрішніх витоків).

«Позитивні результати, які були отримані в ході випробувань сумісності підтвердили якість роботи, яку виконала компанія Carel по створенню електронних розширювальних клапанів», - заявив Giovanni Righetto, менеджер по продукції EEV & Drivers компанії Carel. «Для Carel, клапани є однією з найважливіших областей досліджень, які спрямовані на зниження енергоспоживання холодильних систем і обмеження викидів CO2».

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Carel.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10