Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нова базова серія інверторних кондиціонерів Mitsubishi Electric MSZ-DM VA

(02.02.2016)

Компанія Mitsubishi Electric почала виробництво нових інверторних кондиціонерів серії MSZ-DM VA, яка прийде на зміну серії MSZ-HJ VA. Дизайн нового кондиціонера залишився практично незмінним, а от параметри істотно змінилися.

кондиціонер Mitsubishi Electric MSZ-DM VA

По-перше, нові кондиціонери Mitsubishi Electric MSZ-DM VA істотно поліпшили параметри енергозбереження, тепер їх клас енергоефективності відповідає Європейському класу «A+».

По-друге, нова базова серія кондиціонерів Mitsubishi Electric отримала, як і в старших моделях, схемотехнічне рішення для зниження реактивної потужності.

По-третє, кондиціонери Mitsubishi Electric MSZ-DM VA комплектуються новітніми фільтрами MAC-2370FT-E з іонами срібла. Бактерицидну обробку повітря фільтр виконує за рахунок найдрібніших частинок срібла, які вбудовані в основу фільтра. Цілющі і протимікробні властивості іонів срібла відомі дуже давно. У наш час поширена теорія, згідно якої іони срібла мають бактеріостатичну і бактерицидну дію. Іони закріплюються на поверхні бактеріальної клітини і порушують деякі її функції, наприклад, поділ, забезпечуючи бактеріостатичний ефект. Якщо іони срібла проникають через клітинну мембрану, то всередині патогенної бактеріальної клітини вони порушують її метаболізм, і в результаті клітина гине. Ефективність бактерицидної обробки повітря за допомогою фільтрувальної вставки Mitsubishi Electric Corporation протестував і підтвердив японський інститут «BOKEN Quality Evaluation Institute».

В-четвертих, новий кондиціонер Mitsubishi Electric MSZ-DM VA отримав можливість підключення до зовнішніх мереж моніторингу і управління. Раніше вважалося, що базовий інверторний кондиціонер не повинен мати виходу до мережі WiFi, EnOcean, а також до систем розумного будинку під управлінням Modbus RTU, LonWorks і KNX TP-1. Але як виявилося революційне проникнення в життя мереж WiFi і EnOcean на базі Android і iPhone викликало живий інтерес користувачів до наявності в пристроях можливості управляти своїми побутовими приладами через бездротові мережі. Компанія Mitsubishi Electric, як лідер світової кліматичної індустрії, природно, не може стояти осторонь від загальносвітових тенденцій. Старші моделі японського виробника (MSZ-FH, MSZ-EF і MSZ-SF) мають цю можливість вже давно, а ось базова модель отримує такі можливості лише зараз. Mitsubishi Electric стала першою компанією в світі, яка реалізувала такі можливості вже в базовій моделі кондиціонерів.

Й, наостанок, мабуть найголовніше - ціна нового кондиціонера Mitsubishi Electric буде дорівнювати ціні на стару серію. І це з усіма удосконаленнями, які вніс японський виробник. Це дає можливість Mitsubishi Electric MSZ-DM VA претендувати на звання «самого просунутого кондиціонера» у своєму класі, а також розраховувати на підвищений інтерес з боку споживачів, як пристрій з найкращим співвідношенням «ціна-якість».

Очікується, що на ринок України, Білорусії та Московії нові кондиціонери Mitsubishi Electric MSZ-DM VA вийдуть вже у квітні 2016 року.

> > > Подивитися технічні характеристики кондиціонерів Mitsubishi Electric MSZ-DM VA

> > > Інструкції та керівництва до кондиціонерів Mitsubishi Electric MSZ-DM VA

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера і сервісного центру Mitsubishi Electric.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10