Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нові чилери Systemair Mini SysAqua DCI

(02.02.2016)

Компанія Systemair доповнює свій асортимент холодильних машин з функцією теплового насоса новими чилерами Mini SysAqua DCI. Нові агрегати мають холодопродуктивність від 5 кВт до 14,5 кВт і теплопродуктивність від 5,5 кВт до 16 кВт. Чилери Systemair Mini SysAqua DCI потужністю до 10 кВт розраховані на електроживлення напругою 230 В, інші – трифазні, з живленням від мережі 400 В.

Чилери Systemair Mini SysAqua DCI

Нові чилери Systemair Mini SysAqua DCI оснащені найсучаснішими технологіями, які доступні на кліматичному ринку. Завдяки використанню інверторних компресорів постійного струму, регульованою швидкістю обертання вентилятора конденсатору, а також двонаправлених електронних розширювальних клапанів холодильні машини Mini SysAqua досягають високих коефіцієнтів енергоефективності SEER для режиму охолодження і SCOP у режимі нагріву. Забезпечуючи при цьому стабільну і надійну роботу системи в широкому діапазоні температур, який становить від -5°С до 46°C у режимі охолодження і від -15°C до 27°C у режимі нагріву. У режимі теплового насоса є можливість підігріва води до 55°C.

В стандартній комплектації пристрої будуть оснащені водяним насосом (клас енергоспоживання А), розширювальним баком, вентиляторами EC, контролером і лічильником спожитої електроенергії.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Systemair.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10