Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Vaillant оптимізувала фірмовий додаток masterTEC

(29.01.2016)

Vaillant удосконалила свій фірмовий додаток masterTEC таким чином, щоб зробити його доступним для більшої кількості монтажників, а також допомогти їм в дотриманні вимог нормативів, що регулюють діяльність співробітників монтажних організацій і індивідуальних установників.

Vaillant masterTEC

Отримати доступ до нього можуть монтажники, які пройшли реєстрацію за схемою Gas Safe Register. Однією з можливостей, до якої отримують доступ власники Vaillant masterTEC, є доступ до систематизованої і впорядкованої базі нормативних документів, що регулюють їх діяльність. Таким чином компанія не тільки допомагає монтажникам розібратися у всіх обов'язкових до виконання вимогах, але і спрощує процес реєстрації котла за схемою Gas Safe Register, щоб його власник міг отримувати підтримку від організації.

Вдосконалений спеціально для сприяння учасникам програми Vaillant Advance, додаток доступен для безкоштовного скачування з Apple App Store і Google Play. Його функціонал включає в себе:

  • Можливість зареєструвати котел Vaillant, просто просканувавши його штрих-код. При цьому у момент сканування коду не потрібне підключення до Інтернету: як тільки гаджет підключається до 3G/4G або Wi-Fi, всі необхідні відомості будуть передані на сервер автоматично;
  • Доступ до бази даних, що включає в себе технічну документацію про продукцію компанії, технічні таблиці, оптимізовані інструкції з встановлення, використання та виправлення поломок, а також основні нормативні документи;
  • Можливість в кілька кліків знайти найближчого постачальника необхідних запчастин;
  • Лічильник економії, що дозволяє монтажникові наочно продемонструвати фінансову вигоду від заміни встановленого у замовника котла однією з моделей Vaillant. При цьому враховуються не тільки специфікації вже встановленого джерела тепла, а також тип житла та його розміри;
  • Доступ до контактних даних всіх клієнтів і технічної інформації про встановлене в них обладнання (для учасників програми Advance).

Таким чином, masterTEC надає всі інструменти, що необхідні для ефективної роботи монтажника Vaillant.

За словами комерційного директора Vaillant Грегга Коула (Gregg Cole), колектив компанії відчуває велику радість від того, що можуть надати учасникам програми Advance, які пройшли реєстрацію за схемою Gas Safe Registration, ще більше сприяння і підтримки.

Компанія Vaillant завжди шукає способи спростити роботу своїх монтажників і підвищити її продуктивність. Автоматизація ряду простих дій за допомогою грамотно розробленого ПЗ – один із способів добитися цього.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Vaillant.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10