Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Компанія Procuritas, власник Dantherm, купує компанію Calorex

(27.01.2016)

DanthermКомпанія Procuritas, яка володіє торговою маркою Dantherm і випускає під цією маркою осушувачі, придбала англійського виробника осушувачів Calorex. Операція з придбання 100% акцій Calorex відбулася 15 січня 2016 року.

Calorex є британським виробником осушувачів повітря і теплових насосів для басейнів, а також обладнання для рекуперації тепла і осушення будівель. Компанія Calorex має більш ніж 35-річний досвід в цих областях і у даний час налічує близько 120 співробітників у своєму головному офісі в місті Maldon.

Нове придбання Procuritas повністю відповідає стратегії розширення присутності на ринку вентиляції басейнів, мобільних осушувачів повітря, кондиціонерів і портативних комерційних осушувачів. Придбання Calorex компанією Procuritas після злиття двох великих європейських брендів дозволить розширити ділові можливості для цих компаній, які багато років працювали пліч-о-пліч на європейському ринку.

Передбачається, що торгові марки Calorex і Dantherm будуть продовжувати свою присутність на ринку як два самостійних бренду і використовувати сильні сторони один одного. Це дасть можливість реалізувати зростання продажів обладнання цих двох популярних у Європі торгових брендів.

Після придбання компанія Procuritas стала найбільшим виробником осушувачів повітря у світі.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Dantherm.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10