Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Новий клапан надлишкового тиску Systemair ORV

(26.01.2016)

Компанія Systemair почала виробництво клапана надлишкового тиску Systemair ORV, який служить для автоматичного відкриття повітропроводу при заданому тиску. Клапан дозволяє передавати повітря з простору з більш високим тиском (наприклад, сходи, гардероб) в простір з більш низьким тиском (наприклад, передпокій, житлові кімнати, лабораторії) або назовні із приміщення в зовнішнє середовище. Конструктивно заслінка виготовлена для підтримки даного заданого перепаду тиску між двома приміщеннями або між кімнатою і відкритим простором.

Клапан Systemair ORV

Клапан ORV - це пасивний елемент з швидкою реакцією. Для правильної роботи клапан Systemair ORV повинний завжди використовуватися разом із активним елементом, наприклад, вентилятором. Клапан необхідно захистити від раптової зміни тиску, наприклад, поривами вітру. Робочий діапазон температур становить від -20 до +80° C. Робочий діапазон тиску становить від 10 до 70 Па.

Клапан Systemair ORV виготовлений з оцинкованої листової сталі. За запитом можна поставити клапан в іншому кольорі (RAL або з нержавіючої сталі). Закриваючі заслінки зроблені з алюмінієвого листа. Набір вантажів на заслінках забезпечує відкриття заслінок при заданому необхідному тиску.

> > > Завантажити технічні дані на клапан Systemair ORV (українська мова)

> > > Завантажити технічні дані на клапан Systemair ORV (російська мова)

> > > Завантажити інструкцію з експлуатації та монтажу клапана Systemair ORV (англійська мова)

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Systemair.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10