Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Hitachi представляє нові касетні внутрішні блоки для VRF-систем

(22.01.2016)

Компанія Hitachi Air Conditioning Europe оголосила про початок постачання на ринок нових чотирьохпотокових касетних внутрішніх блоків для VRF-систем з низьким рівнем шуму. Нові касетні блоки отримали індекс RCIM FSN4.

Продуктивність нового касетного блоку Hitachi RCIM FSN4 становить від 0,6 к.с. до 2,5 к.с. (від 1,9 кВт до 8,5 кВт номінальної продуктивності в VRF-системах у режимі нагріву).

Hitachi RCIM FSN4

Блок має новий дизайн в поєднанні з новими специфікаціями. Розміри лицьової панелі (620 х 620 мм) були зменшені на 80 мм порівняно з попередньою моделлю, тому блок Hitachi RCIM FSN4 може легко монтуватися в отвір стелі (600 х 600 мм) без шкоди стельових світильникам або іншим пристроям.

Блок оснащений новими жалюзі з інтелектуальною системою закриття, яка закриває їх, коли блок вимкнений. Це дозволяє уникнути накопичення пилу на відкритих жалюзі.

Завдяки додатковому датчику руху, задана температура і потік повітря можуть регулюватися автоматично відповідно до людської діяльності, що дозволяє ще більше зменшити енергоспоживання.

Новий дизайн також забезпечує кращий розподіл повітря і підвищує комфорт. Кожним жалюзі касетного блоку можна управляти окремо.

Вдосконалена 3D форма вентилятора і виходи повітря забезпечують низький рівень шуму; шумовий рівень норвых блоків потужністю 0,6 к.с. і 1 к.с. блоків становить лише 24,5 дБ(А), що є одним з найнижчих показників на ринку.

Уоррен Кларк (Warren Clark), керівник відділу маркетингу Johnson Controls - Hitachi Air Conditioning Solutions, каже: «Ми поліпшили технічні характеристики, розробивши хороше обладнання з високою продуктивністю теплообмінника, новим високоефективним турбовентиляторами. До того ж, новий блок забезпечує значну економію енергії».

Також важливо, що внутрішні блоки нового касетного блоку Hitachi RCIM FSN4 можуть поєднуватися з усіма спліт-системами Hitachi і зовнішніми блоками VRF-систем.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10